Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraşspor Store Cafe'de

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraşspor Store Cafe'de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraşspor Store Cafe'de
    26 Şubat 2015 - 10:59

    Yoğun işlerinden dolayı Storenin açılışına katılamadığın ifade eden Başkan Erkoç, “Böyle bir güzel tesisi Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşspor’a kazandıran Başkan Fatih Ceyhan Bey’e teşekkür ediyorum” diyerek, tüm yöneticilere ve taraftarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

    “BİLGİ VE BECERİSİ İLE BU İŞİNDE ÜSTESİNDEN GELİR”

    Taraftarlar ile store de bir araya gelen ve taraftarların sorularını yanıtlayan Başkan Erkoç, “Fatih beyi tebrik ediyoruz. Allah razı olsun Fatih Bey çalışkan bir iş adamımız. Bilgisi ile becerisi ile çok önemli başarılara imza atan ve ticaret hayatında da, eğitim hayatında başarılara imza atan bir isim. Hepimiz inanıyoruz Fatih Bey bu spor hayatında da tecrübelerini bu alana taşıyarak Kahramanmaraşspor’umuzu en iyi şekilde yöneteceğine inancımız tam. Zaman zaman görüşüyoruz kendisi ile takımı alırken de bize danıştı. Bizde bir ziyaret gerçekleştirdik. Aslında geçen hafta bu ziyareti gerçekleştirecektik ama Ankara’ya gitmem gerektiği için bu güne sarktı. Tabi futbol çok önemli, Tüm Türkiye’de çok önemli, Kahramanmaraş’ımız futbolda çok büyük şanssızlıklar yaşadı geçmişte. Yani iyi bir performans gösterilmedi. Bundan 30 yıl önce 1. Lig şimdikinin süper ligi tecrübemiz olmuştu. Ondan sonraki dönemde futbolda çokta iç açıcı sonuçlar Kahramanmaraş’ta alınmadı. Tabiki Kahramanmaraşsporumuzun da bu süreçte yönetim alanında değişiklikler oldu. Dernekten Şirketleşmeye döndü. Burada da şanssızlıklar yaşandı. Kahramanmaraşsporumuzun üzerindeki yük daha da arttı. Fatih beyde bu yükün altına girdi. Kendisini tebrik ediyoruz. 

    “HER BABAYİĞİT BU YÜKÜN ALTINA GİREMEZ”

    Fatih Ceyhan’ın önemli bir işe kalkıştığını ve bu işinde üstesinden tecrübesi ile çıkacağını ifade eden Erkoç, “Kahramanmaraş’ta futbol çok önemli sıkıntılar çektiğini biliyoruz. Fatih Beyde bu sıkıntı çeken Kulüplerden birini devralarak bu yükün altına girdi. Bu iş her Babayiğidin kaldıracağı bir yük değil.  Tabi Kahramanmaraş’ta genç nüfus çok önemli. Spor çok önemli çünkü genç bedenler, genç zihinler için profesyonel ve amatör spora çok önem veriyoruz. Biliyorsunuz bu sene ilk defa Kurtuluş turnuvaları düzenledik. Kahramanmaraş’ta amatör takımlara yönelik bu sosyal bilinci ve sosyal sorumluluk amacı vardı. Bizim asli görevimiz amatöre, genç nesile, alt yapıya gençlere yardımcı olabilmek, spor yaptırabilmektir” dedi.

    “STADYUM İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUK”

    Taraftarın merakla beklediği ve TFF kanalı ile gelen yazıdan bilgisi olduğunu ifade eden Başkan Erkoç, “ Yaşanan olaylardan haberdarım ve olayla ilgili Spor daire müdürümü görevlendirdim. Şehrimizde 2 tane profesyonel takımlarımız var ve bunların kalkınması ve başarısı için taraftarı ile birlikte olması şart. TFF kanalı ile gelen dilekçenin takipçisi olacağım ve buna karşı önlemler alıp çözüm yolunu arayacağız” ifadelerini kullandı.     

    “SPOR TESİSLERİ KAZANDIRACAĞIZ”

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın spor yönünden zengin bir şehir olduğunu ve sporu ahlak haline getirmeyi planladıklarını söyledi. 

    Spor şehrimiz açısından çok önemli diyen Başkan Erkoç, “Ata sporumuz, güreş başta olmak üzere Kahramanmaraş İnşallah yeni dönemde spor merkezi haline getireceğiz. Yani Kahramanmaraşımız Gençlik spor bakanlığı ile beraber tesisleri ile sporcu merkezleri ile inşallah güzel tesislerimiz olacak. Hem merkezimizde hemde ilçelerimizde. Bizde Büyükşehir olarak beraberce inşallah sporun alt yapısını oluşturacağız. Kahramanmaraş’ta geçmişte olduğu gibi olimpiyat şampiyonları, dünya şampiyonları çıkaran bir şehir haline gelecek . Sporu inşallah tüm çocuklarımıza ahlak haline getirip sporu sevdireceğiz. Spor’un başkenti olma yolunda ilerleyeceğiz. Genç yaşta çocuk yaşta çocuklarımız alacağız, geleceğin spor adamı haline her branşta yetiştireceğiz. Onun için biz Kahramanmaraş’ta sadece Belediye başkanı olarak değil, her konuda şehrime hizmet etmek için buradayım” dedi. 

    “SIHHATLİ GELECEK İÇİN SPORU ÖNEMSİYORUZ”

    Kahramanmaraş’ın Spor cenneti yolunda ilerlediğini ifade eden Başkan Erkoç, “Biz bu işi sıhhatli bir gelecek için inşa etmeliyiz. Bunu sadece Spor yapmak için değil geleceğimiz için yapacağız. Eğitimde bile Spora farklı bir bakış acısı getireceğiz. Okullarda da spora önem verdireceğiz. Bu işi sadece merkezde değil ilçelerde de yapacağız. Örneğin Elbistan da Kapalı Yüzme havuzu yok. Oranın ise ihtiyacı var. Oraya bu hizmeti götüreceğiz.  Biz Kahramanmaraş için 2014 yılı programına O dönemin Bakanı Suat Kılıç’tan Kapalı Yüzme Havuzu Sözü almıştık. Yeri belirlenip hayata geçireceğiz. Bu tür yatırımları Kahramanmaraş’ımız çoktan hak ediyor” dedi. 

    “SONUÇTA KİMSE BAŞARISIZ OLMAK İSTEMEZ”

    Söyleyecekleri büyük bir merakla beklenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Kahramanmaraşspor tabi ki bizim takımımız. Ama şuanda bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor aynı zamanda bir şirket. Geçmişte bizim hem Mahir Ünal Bey hem de iş adalarımız aracılığı ile desteklerimiz oldu. Yani takım başarısız oldu. Yöneticiler tabiki ellerinden geleni yaptılar. Ama bu spor sonuçta kimse başarısız olmak istemez. Biz Kahramanmaraş olarak hükümet olarak üzerimize düşeni yaptık. Yine yapmaya hazırız. Fatih Beyle zaman zaman görüşmelerimiz oluyor. Bu takım şehrimizin takımı tabiki de sahip çıkacağız. Biz Büyükşehir Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

    “SPORU BİR KÜLTÜR HALİNE GETİRECEĞİZ”

    “Kahramanmaraş’ta geçmişte olduğu gibi olimpiyat şampiyonları, dünya şampiyonları çıkaran bir şehir haline gelecek Kahramanmaraş. Sporu inşallah tüm çocuklarımıza ahlak haline getirip sporu sevdireceğiz. Bir kültür haline getireceğiz. Genç yaşta çocuk yaşta çocuklarımız alacağız, geleceğin spor adamı haline her branşta yetiştireceğiz. Güreşte, Voleybolda, Basketbolda, yüzmede, futbol da birçok alanda çok büyük önemli yatırımlar inşallah önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz” dedi.

    “BİZİM YANIMIZDA OLMANIZI İSTİYORUZ”

    Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan sonra kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Biz Kahramanmaraşspor’u 7 ay gibi kısa sürede devir aldık. Kısa sürede takımın kurumsal kimliği hakkında çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız Kahramanmaraşspor store ve cafe’side bu kurumsal kimlik adına, takımın geleceği adına gelecekteki bizim nesillerimiz adına geleceği sağlayacak güzel bir örnek. Bugüne kadar biz Kahramanmaraşspor ailesi olarak hep yalnız kaldık. Bizi destekleyen yalnızca taraftarımız oldu. Maçlarımıza gelen cefakar insanımız. Bu bağlamda biz ne yapabiliriz gibi düşündüğümüzde tekrar yine taraftar derneğinden bir arkadaşımızın fikri olan Kahramanmaraşspor store ve cafe’yi açtık.  Siz şehrimiz kanaat önderleri olarak bizim yanımızda olmanızı istiyoruz. Bize manevi olarak destek vermeniz bile bizi çok mutlu eder. Bugün burada olmanız bizi mutlu ettiği gibi. 

    “46 YAŞIMIZDA 46 BİN TARAFTARA ULAŞACAĞIZ” 

    Kafe ve storenin yanı sıra bir taraftarımızın fikri olan 46.yılımızda 46 bin üye adınla bir klasman oluşturduk. Kahramanmaraşspor 12 Şubat 1969 yılında kurulmuş bir takımdır ve bugünde 46. yılını kutluyoruz. Ben 46. yılımızda 46 bin üye kampanyamıza ben tüm büyüklerimizden destek bekliyorum. Kahramanmaraşspor’un belki de kurtulması için en büyük çalışmalardan biri olacak. İnşallah en kısa sürede 46 binlere ulaşacağız ve daha nice 46 binlere erişeceğiz inşallah. Biz inanıyoruz ki yükü ağır olanın yolu doğru olur. Biz önce Cenab-ı Allah’a sonra taraftarımıza ve içimizdeki inanca güveniyoruz. Siz büyüklerimizden de bu konuda destek bekliyoruz” diyerek 46 Numaralı kartı Başkan Erkoç’a takdim etti. Kart hakkında Başkan Erkoç’a bilgiler veren Ceyhan, “Bu kart ile Kahramanmaraş'ta belirli mağazalarda indirimlerden faydalanılacak, Kahramanmaraşspor Store'da indirim uygulanacak ayrıca maçlardan önce çekiliş yapılarak Tablet, imzalı forma v.b. sürpriz hediyeler verilecek ifadelerini kullandı.

    “CEYHAN’I YALNIZ BIRAKMAYIN VE SAHİP ÇIKIN”

    Erkoç Kahramanmaraşspor Store ziyaretinde Başkan Ceyhan’a sahip çıkın ve yanında olun diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “ Biz inanıyoruz ki Şehrin iki takımına sahip çıktığınızı ve çıkacağınıza. Biliyorsunuz ki Fatih Beyden önce bir yönetim kurulu oluşmuştu. Bu arkadaşların Kahramanmaraşlı olmadığını herkes söylüyordu. Ve gönderildi. Şimdi ise Kahramanmaraş’ın evladı bu takımın başına getirildi. Şehrin kanaat önderlerini bu konuda kaçacak bir tarafı kalmadı. Bu arkadaşımız elini, gövdesini bu taşın altına koydu ve bu insanı kurbanlık koyun gibi yalnız bırakmak ve seyretmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu kamuoyunu hepimiz oluşturduk ve Kahramanmaraşspor’umuza hep birlikte sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.  

    Bu haber 1523 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum