Kahramanmaraş Büyükşehir-Bayburt: 2-0

Spor Toto 3'üncü Lig takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, evinde konuk ettiği Bayburt İl Özel İdare'yi Hakan Yağmurkaya'nın Dk.70, Dk.80'inci dakikada kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

    Kahramanmaraş Büyükşehir-Bayburt: 2-0
    03 Kasım 2014 - 09:53

    Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçta, Mavi Fırtına ikinci yarı Hakan Yağmur’un attığı 2 golle 3 puanı aldı. 

    Spor Toto 3. Lig 3. Grup 10. Hafta maçında kendi evinde Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor’u ağırlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıda istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamazken, ikinci yarıda oyun olarak rakibine üstünlük sağlayıp, 68 ve 88. Dakikada hakan Yağmurkaya’nın ayağından bulduğu 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

    Haftalardır kendi evinde istediği sonucu alamayan Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor’a karış aldığı 2-0’lık sonuçla bu talihsizliğinin de önüne geçmiş oldu.

    İl yarıda istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan mavi fırtınalar, Bayburt Grup Özel İdareyi durdurmaya çalışırken, Bayburt Grup Özel İdare ise etkili oyunuyla rakibine üstünlük sağlamaya çalıştı. Maçın ilk yarısı 0-0 biterken, ikinci yarıda daha etkili oynayan Büyükşehir Belediyespor, Hakan Yağmurkaya’nın ayağından bulduğu iki golle gelip gelmesini bildi.

    Bu haber 1506 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum