Kahraman polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin üzerinden 6 yıl geçti .Seni Unutmayacağız!..

Terör örgütü PKK tarafından 5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesi'ne yönelik düzenlenen hain saldırıyı canı pahasına önleyen kahraman polis memuru Fethi Sekin, gösterdiği cesaretle çok sayıda kişinin hayatını kurtardı. Onun şehadeti bu ülkenin teröre, teröriste boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Hain saldırıda şehit düşen Sekin ve adliye çalışanı Musa Can, şehadetlerinin 6. yılında yurdun dört bir yanında rahmet, minnet ve dualarla yad ediliyor.

    Kahraman polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin üzerinden 6 yıl geçti .Seni Unutmayacağız!..
    06 Ocak 2024 - 16:07

    İzmir Adalet Sarayı'nın C Blok girişinde PKK'lı teröristlerce 5 Ocak 2017'de bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda örgüt mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu şehit olan adliye çalışanı Musa Can unutulmuyor.

    Adliye önünde motosikletli trafik polisi olarak görev yaparken canı pahasına teröristlerin hain planını gerçekleştirmesini engelleyen ve tüm Türkiye'nin kahramanı olan Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can, şehadetlerinin 6. yılında yad ediliyor.

    Bu haber 82 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum