K.Maraş Ülkü Ocakları Eski Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları eski başkanlarından eğitimci Nurset Güloğlu, miting havasında geçen toplantıda MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığını açıkladı

    K.Maraş Ülkü Ocakları Eski Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı
    16 Mart 2015 - 16:15

    Yaklaşık 200 kadar partilinin MHP Kahramanmaraş İl binası önünde toplanarak destek verdiği Ülkü Ocakları Eski Başkanı Nurset Güloğlu; “Mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP’nin cefakâr üyeleri. Bugün burada güzel kentimize ve ülkemize hizmet etme sevk ve heyecanı ile çıkmış olduğum yolda milletvekili aday adaylığımı buradan açıklıyorum. Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en önemli dönemi yaşamaktadır. Milletimize, “bölünme” çözüm diye yutturulmaya çalışılmaktadır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi.

    Düzenlediği programda aday adaylığını açıklayan Nusret Güloğlu yaptığı konuşmada: “Varlıkta ve yoklukta, darlıkta ve dirlikte hep beraber olduk ve ben hep demişimdir; hayatım boyunca para biriktirmedim, ben mangal yürekli adam gibi adam olan siz yiğitleri biriktirdim.”  dedi.

    Aday adayı Nusret Güloğlu şunları konuştu: “7 Haziran seçimlerinde yüce Türk milletinden ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimden Milliyetçi Hareketin iktidar yürüyüşünde destek istiyoruz ve milletimizle omuz omuza yürümek istiyoruz. Bu gün Türkiye’de 25 milyon insanımız açlık sınırında. Bizler zengin toprakların fakir bekçileri olmayacağız. Yüce milletimizi de bu zengin topraklarda fakir bekçi yapılmasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.”

    Parti teşkilatının emretmesi halinde her türlü göreve hazır olduğunu aktaran Güloğlu şöyle konuştu: “Ülkücü fikirde hür, emirde robottur mantığıyla 10 aylık memuriyetten bir boşluk çıktı, beden eğitimi öğretmeni Nusret Güloğlu ülkücü işçiler il başkanı oldu. Şimdi soruyorlar, ülkücü işçiler nere, memuriyet nere? Teşkilat emrederse, teşkilatımızın çaycılığını dahi seve seve yaparız. Çünkü biz çeriyiz! Ve yıl 2015 hayatım boyunca hiç kimseden, hiçbir menfaat beklemedim. 1989-1992 rahmetli Başbuğ’umun korumalığından, ülkü ocakları il ve bölge başkanlığından, ülkücü işçiler il ve bölge başkanlığından bu güne kadar kendi adıma büyüklerimden hiçbir şey talep etmedim, istemedim, isteyemem.”

    Aday adaylığı sürecinde amcasının oğlu tarafından kendisine maddi ve manevi destek sözü verildiği için yola çıktığını aktaran Güloğlu şunları konuştu: “Şimdi ilk defa parti büyüklerimizden yetki istiyoruz, ilk defa istediğimiz bu yetkiyle yine yüce Türk milletinin hizmetkârlığına talibiz. Devam etmekte olan hizmetkârlığımızın daha fazlasını yapmak adına talibiz, istiyoruz. Ama eğer olur da 2007 ve 2011’deki gibi ilk 8’de olmaz isek yine seçim bitene görevimize dönmeyerek birinci sıra adayı gibi 7 Haziran akşamına kadar çalışmak namus borcumuzdur.”

    Aday adayı Nusret Güloğlu’nun açıklamasından sonra kurban kesildi. Kurbanın kanından alnına süren Güloğlu, toplantı salonuna geçerek fotoğraf çektirdi, partililerin tebriklerini kabul etti.

     

     

    Bu haber 1397 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum