İZNİ BİTİNCE İSTİFA EDECEK..

MHP İl Başkanı basın’la tanıştı, sorular cevapladı, hedeflerini açıkladı. Başkan Öner’in izni bitince de bulunduğu özel sektörden istifa edeceği bildirildi

    İZNİ BİTİNCE İSTİFA EDECEK..
    09 Şubat 2015 - 12:28

    Ömer Özkan’la  kıran kırana bir seçim geçiren ve MHP Kahramanmaraş İl başkanlığını kazanan Süleyman Öner geçtiğimiz gün, Kahramanmaraş basını ile tanıştı.

    Kervanhan’da, parti kurmayları ile birlikte basın’la buluşan Süleyman Öner, siyasi konuşma yapmayacağını sadece tanışmak istediğin belirtmesine rağmen;itiraz süremiz bitti, mazbatamızı aldık, bundan sonra 7 haziran seçimlerine odaklandık. Sadece teşkilatla değil, bu işe gönül verenlerle birlikte topyekün çalışacağız dedi.

    Dargınlığa küskünlüğe  son diyerek konuşmasına devam eden MHP İl Başkanı Öner;  Kahramanmaraş’ın hak ettiklerini alamadığını biliyorum, memleketin kalkınması  anlamında ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız diyerek, bir soru üzerine, en az 3 milletvekili beklediklerini söyledi.

    Bahçeli türü hesap..

    Davımızı kişisel değil, kitlesel olarak algılarsak başarılı oluruz diyen Süleyman Öner, MHP’nin 1965 yılında kurulduğunu ve 46 sene olduğunu belirterek, Maraş’ın plakasını yakaladık, plaka rakamlarının başı ile sonunun ortasını alırsak, en az 3 milletvekili çıkartırız dedi.

    Adayları genel merkez belirleyecek..

     “Bizde lider eleştirilemez” doktrini vardır,  Genel merkez neyi takdir ederse odur diyerek Milletvekilleri adaylarını genel merkezin belirleyeceğini ifade eden Öner, davaya ihanet eden kim olursa olsun karşısında oluruz dedi.

    İzni bitince istifa edecek.

    Akedaş  elektrik dağıtım firmasın Elbistan Bölge Müdürlüğünü yapan Süleyman Öner’in bu görevi bırakıp bırakmayacağı kulislerde konuşulurken, toplantı bitiminden sonra gelen sms’lerde şu an  yasal iznini kullandığı ve izin bitimiyle birlikte görevinde ayrılacağı bildirildi.. 

    Bu haber 10382 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum