İşçi Partisi Genel Sekreteri "Gençlerimiz Üniversitesini Başı Bozuklara Terk Etmeyecek"

GENÇLİĞİMİZ, ÜNİVERSİTESİNİ ABD PİYONU BÖLÜCÜ VE BAŞI BOZUKLARA TERK ETMEYECEK!

    İşçi Partisi Genel Sekreteri "Gençlerimiz Üniversitesini Başı Bozuklara Terk Etmeyecek"
    21 Ekim 2014 - 14:52 - Güncelleme: 21 Ekim 2014 - 14:58

    İşçi Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bolluk, bugün yaptığı yazılı basın açıklamasıyla; vatansever gençlere, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde saldıranların ABD Piyonu olduklarını ve gençliğimizin, üniversitesini ABD bayrağı altında birleşerek ülkemizi bölmeye çalışan başıbozuklara asla teslim etmeyeceklerini söyledi. Bolluk’un açıklaması şöyle:

    ABD piyonu PKK ve başıbozuk gruplar Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde vatansever gençlerimize saldırdı. Okul dışından adam da getiren PKK’lılar saldırıda bıçak kullandı.

    ABD piyonları dün de Dil Tarih’te etkinlikler düzenleyen “Düşünce ve Edebiyat Topluluğu” üyelerine bıçaklı, taşlı, sopalı saldırılarda bulunmuşlardı. PKK’lılar, Aşık Veysel ve Berthold Brecht resimlerinin yer aldığı tanışma toplantısı afişlerini yırtmaya çalışmışlar, bıçak göstermişler; ancak topluluğun tepkisi ve direnci ile geri çekilmek zorunda kalmışlardır.

    ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, PKK için “Kahramanca savaşıyorlar” dedi. Dil Tarih’te gençlerimize saldıranlar Kerry’nin “kahramanlarıdır”.

    Üniversite gençliğimiz, üniversitesini ABD bayrağı altında birleşerek ülkemizi bölmeye çalışan başıbozuklara terk etmeyecektir. Üniversite gençliğimiz, birleşerek üniversitelerimizi bilim yapılabilen ve özgürce tartışılabilen bilim yuvası yapma kararlığını bir kez daha gösterecektir.

    Bu haber 1312 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum