İletişim ofisinden müjde! Kale ve Hal kavşağı için ödenek.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak, şehrimiz için önemli ve öncelikli olduğunu değerlendirdiğimiz bir kaç konu ile ilgili bakanlıklar nezdinde yaptığımız girişimler ve alınan neticeleri kamuoyu ile paylaşmak istedik.

    İletişim ofisinden müjde! Kale ve Hal kavşağı için ödenek.
    19 Haziran 2019 - 14:31

    Ayrıca Kahramanmaraş Kalemizin restorasyon çalışmasının tamalanmış olmasına rağmen turizme açılmamış olmasına dair talebimizin de gereği konusunda talimat vermiş ve derhal açılmasının sağlanacağı bildirilmiştir.

    Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğümüz ile yapılan görüşmeler sonucunda hal kavşağı ve tren istasyonu mevkiindeki yol çalışmasının tamamlanması için gerekli ödeneğin gönderilmesi talebimiz karşılanmış ve her iki çalışmanın da tamamlanmasına dair Karayolları Bölge Müdürlüğüne bilgi verilmiştir.

    Yapılan çalışmalarda Bakanlarımızla kısa sürede görüşmelerimizi sağlayan ve şehrimizin sorunlarının takipçisi olan; Genel Başkan Yardımcımız. Mahir Ünal’a , İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç‘e , Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ,İmran Kılıç ,Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal’a teşekkür ederiz.

     

    Bu haber 641 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum