IDEF 2019 SAVUNMA SANAYİ FUARINDA.

30 Nisan – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde Milli Savunma Bakanlığı Ev Sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Yönetim ve Sorumluluğunda, Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenmiş olan, IDEF’19 14.Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na derneğimiz üyeleri; yönetim kurulu başkanımız Ali ARPASATAN’ın başkanlığında katılmış olup, üç adet resim ile birlikte basın açıklaması aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla. Ahmet GÖRGÜLÜ Genel Sekreter

    IDEF 2019 SAVUNMA SANAYİ FUARINDA.
    03 Mayıs 2019 - 10:48
    KASİAD ÜYELERİ; TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ GÜÇLENDİRME VAKFI’nın DAVETLİSİ OLARAK IDEF 2019 SAVUNMA SANAYİ FUARINDA,
     
    2018’de Türk savunma sanayi cirosunu %30, ihracatını ise %20 arttırmıştır.
    KASİAD üyeleri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı‘nın davetlisi olarak Savunma Sanayi fuarına katılmıştır. Bu fuarın ziyaret amacı;ihracat kg fiyatı 46 dolar olan ve 2018 yılında ihracatını %20 artıran sektör konusunda üyelerimize farkındalık yaratmaktır.
    KASİAD ‘ın değerli üyesi KİPAŞ fuarda stand açmıştır. Üyemizin Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği ürünler savunma sanayi ile tekstil sektörünün işbirliğinin güzel bir örneği, şehrimiz için de gurur vesilesi olmuştur. Gelecekte aynı işbirliğinin güçlü olduğumuz metal işleme sektörümüzde de olmasını bekliyoruz.
    Bizleri fuara davet eden, bu konuda aydınlanmamızı sağlayan TSKGV yöneticilerine ve Kahramanmaraş temsilcimize teşekkür ederim.
     
                                                                                                             Ali ARPASATAN
                                                                                       Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları                                                                                                                                                                                                       Yönetim Kurulu Başkanı  
    Bu haber 892 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum