HELAL OLSUN BAŞKAN!..

Profesyonel kulüplerin birçoğunun bile veremediği hizmetleri yerinde inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği yönetimi “Helal Olsun Başkan, herkes amatör takıma bu yaklaşımı gösteremez ve gençleri bu kadar benimseyemez” diyerek tesislere hayran kaldıklarını belirttiler.

    HELAL OLSUN BAŞKAN!..
    18 Aralık 2015 - 12:28 - Güncelleme: 19 Aralık 2015 - 10:35

    Kahramanmaraş’ın en köklü kulüplerinden olan ve yıllardır Kahramanmaraş Amatör Mahalli liglerde mücadele eden Fidanspor, yeni sezonda hedef büyüterek rotayı Şampiyonluğa çevirdi.

    Amatör Futbol takımlarının içerisinde en büyük taraftar kitlesine sahip olan bünyesinde daha önce Profesyonel futbol oynamış gençleri Fidanspor çatısı altında toplayarak 2015-2016 futbol sezonunda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Fidanspor’a ve Başkanı Volkan Yalçın Çanakçı’ya, ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda da Kahramanmaraş’ın bütün takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği yönetimi, Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Fidanspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Başkan Çanakçı’ya yaptığı önemli spor yatırımdan dolayı teşekkür ederek Teknik ekibe de başarı dileğinde bulundular.Kulüp Tesisi idari binada gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik önderliğinde Dernek yöneticisi Soner Deşir, İlker Yiyen, Dernek üyesi Sedat Kılıçaslan ve Gazeteci Ömer Lütfi Güldoğan eşliğinde gerçekleşen ve sohbet ortamında geçen ziyarette Profesyonel takımların durumları, Genç nesil Kahramanmaraşlı Futbolcular,  Transfer politikaları ve konumları tartışıldı.

    Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Çanakçı, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Tafatarları Derneği yönetimine Kulüp hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakçı, Kahramanmaraşlı spor adamlarının kendisini yalnız bırakmadıklarını belirtti. Kahramanmaraşlı spor adamları ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Çanakçı , “Gerek Federasyon Başkanımız, gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, gerek Antrenör arkadaşlarımız gerekse sizin gibi taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Biz bir spor ailesi olarak hep birlikte el ele vererek Kahramanmaraş futboluna çok şeyler katmalıyız. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçer. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece futbolumuz belirli bir seviyeye gelecektir” dedi.

    “KAHRAMANMARAŞIN GENÇLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

    Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği yönetimine Kulüp ve takım hakkında bilgiler veren Çanakçı; “Öncelikle Kulüp adına 2 tane sporcuları taşıyacak servis aracı aldık. Çok kısa bir zamanda takıma bir Kulüp binası kazandırdık. Futbolcularımızın bu Kulüp binasında her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Hedefimiz burada daha çok sporcu barındırmak, bunun içinde gerekli alt yapıyı hazırlıyoruz. Takım olarak bizim hedefimiz inşallah bu yıl BAL’a yükselmektir. Ben yıllar önce futbol oynayan biri olarak Şifo Mehmet’in zamanından bu yana Kahramanmaraş’a bir kazanım sağlayamadığını düşünüyorum. Ne iyi bir transfer yapabildik nede dışarı futbolcu gönderebildik. O zamanlar kulüp başkanlarının minik çocukları katlettiklerini gördüm ve sevdamın peşinden sürüklenerek sezon başında Fidanspor’u devraldım. Ben Futbola Ceza evi spor Kulübünde başladım ve spora olan sevdamla bu yola başkoydum. Bu sevda işidir. Bunun aşkı olmadığı sürece bu işi hiç kimse yapamaz. Daha önce birçok girişimim oldu ama son anda vaz geçtim. Geçen sezon sonrasında da bir girişim ile Fidanspor’u devralma kararı aldım. Tabi kararı alırkende araştırdım, daha önce 3 lig, BAL kapısından dönmüş, taraftar kitlesi olması ile Fidanspor’dan yana tercihimi kullandım. Fidanspor’un İzmir’in Göztepe’sinden hiçbir farkı yok. Şuan Fidanspor’un 10-12 bin’e yakın gizli taraftarı var. Fidanspor önceki yıllarda futbolcu üretmiş ve daha sonra taraftara dönüşmüş, sahip çıkan olmayınca. Şimdi ise futbol sahalarında takımımıza destek veriyor. Bizde onların destekleri ile hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye çalışıyoruz” dedi.

    “SİZİ TAKDİR ETMEM İMKANSIZ”

    Ziyarette gördüğü ilgi ve kendine hayran bırakan tesisleşme karşısında hayranlıklarını gizleyemediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Geçmişi başarıları ile efsaneleşen ve yetiştirdiği futbolcularla Kahramanmaraşlı futbolseverlerin ayrı bir haz duyduğu efsane Fidanspor eski heyecanına siz değerli iş adamları sayesinde kavuştu. Sizin gibi takım için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Kahramanmaraş futboluna yatırım yapan birkaç iş adamı daha olsa futbolda Kahramanmaraş çığır aşar. Bugün burada Tesisleşme ve Kulüpleşme anlamında Fidanspor’a yeniden bir renk vermişiniz. İnşallah hedeflediğiniz konuma en kısa zamanda ulaşırsınız. Siz Futbol için eli bırakın tüm vücudunuzu ortaya koymuşunuz. Bu çıktığınız yolda sizlerin yanında bizlerde yer alarak görevimizi yapacağız.  İnşallah hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız. Biz her konuda taraftarlar derneği olarak yanınızda yer alacağız” ifadelerini kullandı.

    (ÖMER GÜLDOĞAN)

     

     

    Bu haber 18234 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum