Hastanede Şifaya Kavuşanlar İle Dağıtanlar Buluştu

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde Tedavi Görerek Sağlığına Kavuşanlar İle Hastalara Hizmet Eden Sağlık Çalışanları, “Şifaya Kavuşanlar, Dağıtanlar İle Buluşuyor Projesi” Kapsamında Bir Araya Geldi.

    Hastanede Şifaya Kavuşanlar İle Dağıtanlar Buluştu
    03 Haziran 2015 - 12:02 - Güncelleme: 22 Haziran 2015 - 11:41

    Hastanenin Konferans Salonunda Düzenlenen Etkinlikte, Hasta Ve Hasta Yakınlarınca Belirlenen Sağlık Çalışanları Ödüllendirildi.
    Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, Yaptığı Açıklamada, Projeyle, Şifa Veren İle Alan Elin Buluşturulmasının Amaçlandığını Belirtti.
    Türkiye’deki Her Hastanede Günlük Yaşanan Olaylardan Yola Çıkarak Böyle Bir Organizasyon Yapmaya Karar Verdiklerini İfade Eden Yancar, Projenin Türkiye’de Bir İlk Olduğunu Söyledi.
    “Hastaların Ödülleri Şifaya Kavuşması”
    Hasta Yakınlarından Meliha Balkarlı İse Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Babasının 35 Gün Boyunca Yoğun Bakım Ünitesinde Kaldığını Aktardı.
    Şu Anda Yaşama Ümidi Olmayan Babasının Dimdik Ayakta Olduğunu Anlatan Balkarlı, “Babamdan Ümidimizi Kesmiştik Ancak O Kadar Mesleğine Bağlı İlgili Ve Bilgili Bir Ekip Var Ki Bize Ödül Olarak Onun Sağlığını Verdiler” Diye Konuştu.
    Konuşmaların Ardından Ödüllerini Alan Sağlık Çalışanları İle Hasta Ve Yakınları, Düzenlenen Kokteyle Katıldı.


    Bu haber 2536 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum