Hamit Bülent Eken Mülakatı Değerlendirdi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ezacı Hamit Bülent Eken mülakat için gittiği Ak Parti Genel Merkezi’nde gördüğü ilgiye teşekkür etti

    Hamit Bülent Eken Mülakatı Değerlendirdi
    12 Mart 2015 - 12:28 - Güncelleme: 12 Mart 2015 - 12:33

    Kahramanmaraş ilimizin sorunları ve çözüm yolları konusunda,  Kahramanmaraşlıların sesi olacak vekillerin olması gerektiğinin bilincindeyim. İlimizi her daim bir adım daha da ileriye taşıyacak projelerin çalışması içersinde yer alıp, halka hizmet gayesiyle çıktığım bu yolda, ilimizi temsil edecek ekipte eğerki yer alırsam, tüm Kahramanmaraş coğrafyasında yaşayan herkesi kardeşim gibi kucaklayarak bütün gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum. Mülakatlara girerken Niyetimiz Hayır’dı. İnşallah akıbetimizde Hayır olur. Bilinmesini isterim ki,  doğduğum ve doyduğum memleketim olan Kahramanmaraş’a hizmet noktasında, tarafıma bu kutsal görevin verilmesi halinde, görevi en iyi şekilde değerlendirmek benim boynumun borcu olacaktır.  

    ÜST KURULA GİDECEK OLAN 12 KİŞİLİK LİSTEDE EKEN’DE VAR

    AK Parti Kahramanmaraş Hamit Bülent Eken Bizler Bu ilgi ve alaka on uç yıldır sahada olmamız ve partimizin verdiği her görevde bulunmuş olmamız .Hic bir zaman görev ve sorumluluktan kaçmadık.Halkımızla beraber bir olduk.Mülakat değerlendirmesinde bulunan Eken değerli komisyon başkanımız AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek yürütecek. Komisyon üyeleri  AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aziz Sibel Gönül, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Can ve AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’ye yakın ilgi göstermelerinden dolayı rahat bir ortamda mülakatın olumlu geçmesini sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevcut aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Kahramanmaraş’ı hak ettiği yere taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Sonucun tüm ülkemize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

     

    Bu haber 1704 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum