H&M, KAHRAMANMARAŞ'TA İLK MAĞAZASINI AÇIYOR

Kalite ve modayı en iyi fiyatla sunan, dünyanın en sevilen moda markalarından İsveç’li moda perakende markası H&M, (Hennes & Mauritz AB.) Kahramanmaraş’taki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Büyük açılış, 10 Nisan Cuma saat 12.00’de Piazza Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek.

    H&M, KAHRAMANMARAŞ'TA İLK MAĞAZASINI AÇIYOR
    08 Nisan 2015 - 13:24

    H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Kahramanmaraş’ta açılacak ilk H&M mağazası ile ilgili: “2010 yılında Türkiye’ye giriş yaptığımızda kalite ve modayı en iyi fiyatla Türkiye’nin her noktasına ulaştırmayı hedeflemiştik. 2015 yılında hedefimize sadık kalarak hızla büyümemizi sürdürüyoruz. Kahramanmaraş’taki ilk mağazamızın açılışı için çok heyecanlıyız ve bu değerli ildeki modaseverlere keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyoruz. Açılışa özel pek çok sürpriz hazırladık, tüm modaseverleri bekliyoruz.” diyor.

    Kahramanmaraş’taki ilk H&M mağazası Piazza AVM’de yer alıyor. 2000 m2 alana kurulu mağaza, tek kattan oluşacak. Haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek olan H&M Piazza, bir ailenin her ihtiyacını karşılayacak kadın, erkek çocuk koleksiyonları, gençler için Divided, H&M Spor koleksiyonu ve aynı zamanda kozmetik ile iç giyim konseptlerinden oluşan çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Açılış gününe özel, bayan bluz ve kolsuz üstler 20 TL’den, erkek gömlekler 25 TL’den, çocuk ürünleri ise 10 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Kahramanmaraş’lıları bekleyen diğer bir sürpriz ise “Erken kalkan kazanır” sloganıyla, sıraya giren ilk 100 kişinin kazanacağı 20 TL değerindeki H&M hediye çeki. 

    H&M Kahramanmaraş Piazza mağazası ile 26 kişiye iş imkanı sağlayacak. Türkiye’ye 2010 yılında giriş yapan H&M’in şu anda Türkiye’de 29 mağazası ve 1.500’ün üzerinde çalışanı bulunuyor. H&M, 2015 yılında Türkiye’deki genişlemesine İlkbahar sezonunda açacağı beş yeni mağaza ile de devam edecek. Açılışların yer aldığı yeni iller arasında Çanakkale, İzmit, Bodrum da bulunuyor. Ayrıca markanın Türkiye’deki ilk flagship mağazası da 22 Nisan’da Bağdat Caddesi’nde açılıyor olacak. H&M, İzmir’deki ilk mağazasını da Sonbaharda açacağını geçtiğimiz aylarda kamuoyuna duyurdu.

    Bu haber 3089 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum