Güvenlikçi Mi? Tapu Memuru Mu?

Kahramanmaraş Tapu müdürlüğünde sıra çilesi yetmiyormuş gibi güvenlik görevlisinin yaptıkları ise vatandaşları çileden çıkarttı

    Güvenlikçi Mi?  Tapu Memuru Mu?
    17 Mart 2015 - 16:03

    Tapu müdürlüğündeki güvenlik görevlisinin keyfi uygulama yaparak istediği kişiye fiş verdiğini iddia eden vatandaşlar olaya tepki gösterdiler. Oniki şubat ve Dulkadiroğlu tapu müdürlüklerinin girişinde başlayan kuyruk çilesi, güvenlikçinin yapmış olduğu keyfi uygulamayla izdihama dönüştü.

    Yaşamış olduğu sorunları aktaran vatandaşlar; “ Güvenlik görevlisi üzerine vazife olmayan sorular sorarak vatandaşı kalabalık ortamda bunaltmakta canı istediğine sıra numarası vermekte istediğine vermeyerek ortamı gererek işi sadece güvenliği sağlamak olan görevli güvenliği tehlikeye atmaktadır. İşi sadece güvenlik zafiyeti noktasında müdahale etmek olan görevlinin asıl görevi evrak kontrolü yaparak asıl görevini ihmal etmektedir. Evraklarını kontrol etmeye dahi gerek duymadan sıra numarası veriyor. Biz istediğimizde yok size fiş diyor. Ve işinize gelmiyorsa gidin müdürü şikayet edin beni diyor. Bu adam ne hakla bize böyle davranıyor! Hiç bir bankada para tahsili yapan güvenlik görevlisi olmaz ama burada evrak kontrolü yapan güvenlikçi var. Bu kontrolleri yapacak devlet memurunu yeterince niye atama yapmıyorlar? İşin garip tarafı bize numara vermiyor işine gelene numara veriyor. Ama numara matikler çalışmıyor. Binanın çıkışına kadar tek sıra halinde bekletiyor bizleri. Kaymakamlıkları ve valiliği bu konuda duyarlı olmaya çağırıyor vatandaşın güvenlikçiden oluşturulmuş memur keyfiyetinden kurtarmaya ve ortamın daha yaşanır bir hale getirilmesi hususunda yetkilileri göreve davet ediyoruz.” Diye belirttiler.

    Bu haber 1412 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum