GÜLŞEN KONSERİ ERTELENDİ...

Hayal kahvesi açılışında sahne alacak olan sanatçı Gülşen’in programı şehit nedeniyle Ahmet Belli tarafından ertelendi.

    GÜLŞEN KONSERİ ERTELENDİ...
    24 Mart 2016 - 12:05
     

    İşletmeciliğini Kahramanmaraş’ın ilk oteli olma özelliği taşıyan ve eski adı Belli oteli, yeni adı  ile Hampton By Hilton olan otelin sahibi Ahmet Belli tatafından Piazza’da işletmeye açılacak olan hayal kahvesi açılışında yapılacak olan Gülşen ileri bir tarihe ertelendi.

    Ülkemizde son günlerde yaşanan terör  nedeniyle oluşan Şehitlerimize saygı amacıyla açılış konserinin ertelendiği şu sözlerle duyuruldu.

    Mardin’in Nusaybin ilçesinde, hain bir saldırı neticesinde şehit olan Kahraman şehrimizin kahraman evladıReşit Atcı’nın acısı içindeyiz. Şehidimizi toprağa verdik, bu nedenden ötürü 25.Mart’ta planlamış olduğumuz Gülşen konserini 15.Nisan cuma gününe ertelemiş bulunuyoruz.”

     

    Konu ile ilgili açıklama yapan İş adamı Ahmet Belli; “Toplumumuzda böyle bir acı yaşanırken, bizim konserle açılış yapmamız mümkün değildi.

    Bu nedenle konseri erteledik, Sanatçımız zaten bu kararımızı  saygı ile karşıladı, aynı hassasiyeti Kahramanmaraşlı halkımızında göstereceğinden emin olduğumuz için böyle bir karar aldık.

    Hayal Kahvemizi yine 25 Mart’ta açacağız, 15 Nisan’da da yine sanatçımız Gülşen’i Kahramanmaraşlı hayranlarıyla buluşturacağız” diyerek, toplum değerlerine olan saygısını göstermiş oldu.

    Hayal kahvesine şimdiden hayırlı olsun derken, Ahmet Belli’yi bu kararından dolayı alkışlıyoruz..

    Konser için bilet alanlar, ellerindeki biletle 15. Nisan’daki konsere gelebilecekleri gibi, isteyenlerde iade edebilecekler.

    Bu haber 1548 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum