GÖKSUN MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ

elediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Göksun Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) mezuniyet programına katıldı.

    GÖKSUN MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ
    09 Mayıs 2019 - 15:46

    Başkan Aydın, törende yaptığı konuşmada, hedeflerinin Göksun'u herkesin beğendiği ve yaşamak istediği bir şehir haline getirmek olduğu söyledi.

    Mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyen Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

    "Herkesin bir hedefi olmalı, bizim hedefimiz de bu şirin ilçemizi herkesin beğeneceği, herkesin yaşamak istediği bir şehir haline getirmek. İnşallah bu yönde başarılı oluruz. Sizlerinde katkılarını ve dualarını bekliyoruz. Biz bir şehrin dinamiklerin oluşturan unsurlarının birlikte haraket etmesi ile o şahrin daha hızlı kalkınacağına inanıyoruz. Rabbim birlikte yönetim anlayışı ile şehrimizi geleceğe taşıma anlamında bizleri muvaffak etsin. Bu gün mezun olan kardeşlerimize başarılar diliyoru, onları en iyi şekilde geleceğe taşımak için gayret gösteren hocaların şükranlarımı sunuyorum."

    Törende, İlçe Kaymakamı Ejder Demir ile KSÜ Rektörü Prof Dr. Niyaz Can'da birer konuşma yaptı.

    Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ile çeşitli hadiyeler verildi.

    Törende, Organik Tarım Bölümünden mezun olan ve sınıfını birinci olarak bitiren Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Selma Kıraç'a belgesini Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ve Kıraç'ın eşi Akif Kıraç birlikte verdiler.

    Bu haber 907 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum