GENEL SEKRETERLİĞE BİR KAYMAKAM MI GELİYOR..

Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğine gelecek isim netleşir gibi oldu..

    GENEL SEKRETERLİĞE BİR KAYMAKAM MI GELİYOR..
    09 Şubat 2015 - 11:55

    Büyükşehir kurulduğundan bu yana muamma olan, bir genel sekreter vekili yiyen Büyükşehir genel sekreterlik makamı dolacak gibi görünüyor.

    Havadismaras istihbarat kaynaklarının ele geçirdiği bilgilere göre, Türkoğlu doğumlu ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi eğitimi alan Fatih Okumuş’la genel sekreterlik konusunda görüşmelere tamamlanmak üzere.

    Son görev yeri olan Elazığ-Alacakaya kaymakamlığından ayrılması ile ilgili  bürokratik engellerin kaldırılması için çalışıldığı bilgisi, Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatı ve Büyükşehir belediyesi kurmayları  arasında yer alan bazı isimler tarafından da doğrulandı.

    Başkan Fatih Erkoç’un özellikle çalışmak istediği Fatih Okumuş’la ilgili işlemleri bizzat takip ettiği öğrenildi.

    Bu konudaki resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

    FATİH OKUMUŞ KİMDİR?

    İlçemiz Kaymakamı Fatih OKUMUŞ 1983 yılında Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde doğmuştur.2007 yılında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü bitirmiştir. 2008 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. 2008-2009 yıllarında Afyonkarahisar/ Başmakçı ve Eskişehir / Sarıcakaya ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. 2009-2010 yıllarında University Of Exeter' de European Governance alanında yüksek lisans yapmıştır. 2011-2013 yılları arasında Aksaray ili Eskil İlçesi Kaymakamlığı yapmıştır. 20/07/2013 tarihinde yayımlanan kararname ile Elazığ-Alacakaya kaymakamlığına atanmıştı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

    Bu haber 1371 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum