GEÇKİL, YENİDEN BAŞKAN

Kahramanmaraş Sandalyeciler Döşemeciler Oymacılar Kereste İmal ve Satıcıları Odası’nda Genel Kurul heyecanı yaşanırken, tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Geçkil bir kez daha güven tazeledi.

    GEÇKİL, YENİDEN BAŞKAN
    05 Ocak 2022 - 09:34
    Esnaf ve sanatkâr odalarında seçim heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta start verilen seçimler çerçevesinde Oda başkanları şekillenmeye başlarken, son olarak Kahramanmaraş Döşemeciler Oymacılar Kereste İmal ve Satıcıları Odası da başkanını belirledi. Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği binası toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul’da tek aday olarak yarışa giren Mehmet Geçkil, 5. kez oda başkanı oldu. Başkan Geçkil’in yeni dönemde Yönetim Kurulu asil üyeleri ise Eshabil Nalbantbaşı, Ahmet Kolusayın, İbrahim Soniş, Fatih Boyalı, Süleyman Kürkcü, Yakup Tıraş’tan oluştu.

    Yapılan seçimde üyelere yönelik konuşan Başkan Geçkil, esnafların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek, “Seçimimizin Kahramanmaraş’ımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. 16 yılımızı geride bıraktık, Allah kısmet ederse bu benim 5. dönemim olacak. Rabbim nasip ederse bugüne kadar vermiş olduğumuz hizmetleri daha da ileriye taşımaya çalışacağız inşallah. Bilindiği üzere Bağ-Kur, elektrik, hammadde ve su fiyatının bu kadar yüksek zamlı olması, esnaf ve sanatkarlarımızın zor durumda kalmasına neden oluyor. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte en çok bunlarla mücadele etmeyi düşünüyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız İnşallah” dedi.
    (Haber: Neslihan Palabıyık)
     
    Bu haber 503 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum