Fransız arabası Divan'lı mahallesini paramparça edecekti

Fransız otomobilinin çarptığı doğal gaz ve Akedaş'ın büyük panosu paramparça oldu.

    Fransız arabası Divan'lı mahallesini paramparça edecekti
    26 Ekim 2020 - 15:11
    Divanlı Mahallesinde 24.10.2020 tarihinde divanlı hamamımdan güney istikametine seyir halinde olan 46 AAY 828 plakalı fransız malı Pegeout marka otomobil hız kontrolünü kaybetti ve kaldırıma çıktı. 

    Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre saat 22.00 sularında meydana gelen kazada ''otomobil süratliydi, sürücüsünün belinde büyükte bir silah vardı. Kaldırıma çıkan otomobil önce doğalgaz kutusunun ilerisinde bulunan Akedaş' a ait büyük elektrik panosunu parçaladı ve az ileride bulunan elektrik borusunu tahrip etti. Hızını alamayan araç başka kazalara sebebiyet veremeden 20 30 metrede ancak durabildi.

    Olay yerine ambulans gelemedi ama Doğalgaz görevlileri geldiler. Akedaş fantom hızıyla yeni pano taktı. Doğalgaz panosu parçalandığı şekilde bekliyor. Öte yandan olay yerine bol miktarda polis geldi. ''Gördüler ve gittiler.'' Ayrıca hasar tespiti için özellikle hasar tespitini öğrenmek için müteaddit aramamıza rağmen bir yetkliye ulaşamadık. Görgü tanıkları diyorlardı ki kendi aralarında; ''fransızların bir komplosu olmasın bu kaza diye'' fısıldaşıyorlardı.

    Gerçek olan şu ki doğalgaz veya Akedaş'ın panosu patlasaydı (teknik olarak bilemiyoruz ama) divanlı mahallesi yok olma noktasına gelebilirdi. 
    Bu haber 733 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum