FERHAN ŞAYLIMAN VE GÜLDAL OKUDUCU, ULUSAL KANAL'DA

Ulusal Kanal, medya ve siyaset dünyasından iki isme daha ekranlarını açıyor. Gazeteci yazar Ferhan Şaylıman ve eski CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, MKYK ve Parti Meclisi üyesi Güldal Okuducu bundan böyle her Pazar saat 16.15, Ulusal Kanal’da KİLİTTAŞI Programı’nı birlikte sunacaklar.

    FERHAN ŞAYLIMAN VE GÜLDAL OKUDUCU, ULUSAL KANAL'DA
    25 Ekim 2014 - 09:38

    Ulusal Kanal, medya ve siyaset dünyasından iki isme daha ekranlarını açıyor.

    Gazeteci yazar Ferhan Şaylıman ve eski CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, MKYK ve Parti Meclisi üyesi Güldal Okuducu bundan böyle her Pazar saat 16.15, Ulusal Kanal’da KİLİTTAŞI Programı’nı birlikte sunacaklar.

     

    12 yıllık AKP iktidarının özellikle kadınlara yönelik politikalarında gelinen son noktanın, siyasetten medyaya, günlük yaşamdan eğitim ve sağlığa uzanan her alanda yarattığı sarsıntıların derinlemesine işleneceği programda, toplumun yakından tanıdığı yüzlere de yer verilecek.

    Şiddetin günlük yaşamın ayrılmaz parçası haline dönüştüğü ülkemizde bundan en büyük zararı gören kesim kadınlar. Kadına yönelik şiddetin yüzde 1400 arttığı, 2002’de 25 bin olan hayat kadını sayısının 100 bini aştığı, Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu’nun araştırmasına göre 40 bin kadının da vesika alabilmek için sıra beklediği bir süreçte hakim medya anlayışının üzerini ısrarla örttüğü bu gerçekler KİLİTTAŞI Programı’nda tartışmaya açılacak.

    Ferhan Şaylıman 1992’de özel televizyon yayıncılığı başladığında, ‘’Gerçek Gündem’’ adıyla yönettiği haber tartışma programlarıyla öne çıkmış bir isim. Haber koordinatörlüğü, Ankara Temsilciliği görevlerinde de bulunan Şaylıman, 2009’da iktidarın medyaya yönelik baskıları nedeniyle sektöre veda etti. Güldal Okuducu’ysa CHP’de Kadın Kolları Genel Başkanlığı yaptığı süreçte kadın sorunlarına yönelik verdiği mücadeleyle tanındı.

    Okuducu ve Şaylıman şimdi medya ve siyasetten gelen birikimlerini, özellikle bu yıl önemli atılımlara imza atan Ulusal Kanal’da her Pazar saat 16.15’te KİLİTTAŞI Programı’nda, izleyiciyle paylaşacaklar.

    Bu haber 1829 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum