ESHAB-I KEHF BAŞARI ÖDÜLLERİNDE SKANDAL

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği tarafından bu yıl 9. düzenlenen Geleneksel ‘Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri’nde belirlenen isimler tepkilere neden oldu.

    ESHAB-I KEHF BAŞARI ÖDÜLLERİNDE SKANDAL
    10 Mayıs 2016 - 10:51

    13 Mayıs 2016 tarihinde özel bir otelde düzenlenecek olan ‘Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri’nde yılın başarı ödülü almaya hak kazanan ödüller arasında Eshab-ı Kehf’i her fırsatta savunan ve bu akademik çalışmaları olan Prof. Dr. Mehmet Özkarcı (Sanat Tarihi) Doç.Dr. Hamza Karaoğlan (Dinler Tarihi), Prof.Dr. İlyas Gökhan (Tarih), Ashab-ı Kehf Dernek Başkanlığı yapmış olan Av. Hacı Bayram Arıkan, Araştırmacı-Yazar Yaşar Alparslan ve Serdar Yakar, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Kahramanmaraş Kültür Sanat Derneği Başkanı Abdulhakim Eren ve Gazeteci Narin Demirci gibi isimlerin olmaması, akıllarda soru işareti uyandırdı.

    ‘Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri’nin Kahramanmaraş genelinde önem arz ettiğini savunan kamuoyu, belirlenen isimlerin hangi şartlar altında hazırlandığını açıklanması için dernek yönetimine çağrıda bulundu.

    2016 yılının siyaset ve iş dünyasının isimlerinde de yer aldığı listede yer alan bakanların programa katılıp katılmayacağı ise merak konusu.

    25 dalda verilecek başarı ödül töreninde yaşanan gelişmeleri adım adım takip ederek, siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

    Bu haber 1560 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum