EMNİYET MÜDÜRÜ SERVET YILMAZ KASİAD'I ZİYARET ETTİ

Emniyet Müdürü Servet YILMAZ, Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN ile Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundular.

    EMNİYET MÜDÜRÜ SERVET YILMAZ KASİAD'I ZİYARET ETTİ
    03 Nisan 2015 - 13:24

                Emniyet Müdürümüz Sn. Servet YILMAZ,  Yönetim Kurulu Başkanımız Ali ARPASATAN ile Yönetim Kurulumuza iade-i ziyarette bulundular.

                Şehrimizin ve iş dünyamızın çeşitli sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Emniyet Müdürümüz Sn. Yılmaz şeref defterine “Sayın KASİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; Ziyaretim esnasında Kahramanmaraş’ın parlayan incisi ve bölge ekonomisinin lokomotiflerinden olan Kasiad’ın değerli üyelerinin misafirperverliklerine gönülden teşekkür ederim. Kahramanmaraş Polis Teşkilatı olarak şehrimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması görevini layıkıyla yerine getireceğimizi ve yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen katkıyı esirgemeyeceğimizin bilinmesi duygu ve düşüncelerimle; şehrimize ve ülkemize verdiğiniz değerli katkılarınızın ve çalışmalarınızın devamını temenni eder ve başarılar dilerim.” diye yazdı.

                Çok samimi bir ortam içerisinde geçen ziyaret sırasında, Yönetim kurulu başkan yardımcımız Sıddık CİĞER ile Yönetim kurulu üyelerimiz; H.Kamil UNCU, Erol BÜYÜKDERELİ, Burak ARIKAN, M.Cihat SEZAL ve Genel Sekreterimiz Ahmet GÖRGÜLÜ hazır bulundular.

    Bu haber 2338 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum