EKMEĞİMİZE EL UZATANLAR KAHROLSUN!

2022 yılına zamlarla girdik. Muhalefetin başını çektiği provokatör çalışmalar sonucunda Dolar ve Euro'nun yükselmesiyle kamuoyuna piyasaların allak bullak olduğu sonucuna varıldığı empoze edilmişti.

    EKMEĞİMİZE EL UZATANLAR KAHROLSUN!
    06 Şubat 2022 - 13:20 - Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 14:35
    Nihayet; hükümetin aldığı kararlar sonucu basamakları kırık merdivenden düşer gibi doların düşmesi üzerine hayal kırıklığına uğradık milletçe.. (fırsatçılar hayal kırıklığına uğradı maalesef! )

    Görüldü ki; piyasaların ateş pahasına yükselmesi ile Altın, Dolar, Euro'nun yükselmesinin bir bağlantısı yoktu ve halen de piyasaya acı reçete kesilmeye devam ediyor.

    Ekonomi uzmanlarından, hal esnafından ve sokaktaki vatandaştan edinilen bilgilere göre, bu durum dış düşmanlarımızın özelliklede vatanımız sınırları içindeki provokatörlerin ülkeyi Cent'e (Sent) muhtaç etme çabalarının bir sonucuydu.

    Esnafların başkanları ve yönetim kurullarının bugün bir araya geldiği geniş kapsamlı toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'da bu konuyu gündeme getirmeyi ihmal etmedi ve ''İnsanı seven, vatanını seven, ülkemizi müreffeh seviyelere çıkarmayı hedefleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman olduğu gibi bu oyunu da bozacağına tüm kalbimle inanıyorum.'' dedi.

    Bu arada minik kuşlardan aldığımız bilgilere göre; ekmeğin fiyatının çok yakında 3.5 liraya kadar çıkacağı ifade edildi.

    İHA( İstiklal Haber Ajansı)

     
    Bu haber 479 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum