Dr. Aşkın Kıraç'tan, "beni Hedefime Götür" Projesi

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı ziraat yüksek mühendisi Dr. Aşkın kıraç, aday tanıtım toplantısında ak parti gençlik kolları teşkilatları ile bir araya geldi.

    Dr. Aşkın Kıraç'tan, "beni Hedefime Götür" Projesi
    27 Şubat 2015 - 11:19 - Güncelleme: 27 Şubat 2015 - 11:23

    Ak parti il binasında düzenlenen toplantıya ak parti il gençlik kolları başkanı kemal çay, Dulkadiroğlu gençlik kolları başkanı ali çam onikişubat gençlik kolları başkanı mehmet akif erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Aday tanıtım toplantısında konuşan ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı ziraat yüksek mühendis Dr. Aşkın kıraç, sevgili gençlik partimizin ve ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sizler bizim umudumuz, onurumuz ve gururumuzsunuz dedi.

     

    Kıraç, özgeçmişi anlatımının ardından çalışma hayatına ne şekilde başladığından örnekler vererek gençlere yaptığı hitabetinde; “Boş oturanı Allah sevmez, kulu da sevmez, kimse size oturduğunuz yerden para da vermez. 12 yıl öncesinde Türkiye ne idi? şimdi ne oldu? Devletimiz bütün imkânlarını, siz gençler için sağlamaktadır ve sağlamaya da devam etmektedir.”

    Kıraç, sözlerinin devamın da ise gençlere yönelik hazırlamış olduğu projelerinden bazılarını şöyle anlattı: “Şehrimizin; doğal güzellikleri ve kaynakları, tarihi zenginlikleri, geniş tarımsal alanları, sanayi yatırımları ve imkânları, coğrafi konumu, çeşitli iklimsel özellikleri ile Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olup; Kahramanlık unvanına sahip, Dünyadaki tek şehirdir Kahramanmaraş. Şehrimizi Uluslararası arenada adı geçen yurtiçi ve yurtdışı turizm sektörünün ilgi odağı haline getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alacaktır. Bu konuda yapılacak yatırımların teşvik edilmesinde her türlü kaynağın aktarılması için Sivil toplum Kuruluşları ile yakın çalışmalar yapılarak, yurt dışı ve yurt içi kaynaklı özellikle hibe kaynakları da kullanılarak Entegre kalkınma projelerinin ilimizde yaygın olarak uygulanması sağlanacaktır. Toplumsal duyarlılığa azami önem verilecektir. Gençlere yönelik ‘Beni Hedefime Götür’ Projesi ve toplumun her kesimini kapsayan ‘Sesimi Duyuruyorum’ Projesi ile Kahramanmaraş halkının fikir ve görüşlerine öncelikle önem verilecektir. Böylelikle; Ülkenin kaderine etki edebilecek fikirler ve görüşler Meclise taşınarak tüm Türkiye halkının duyması sağlanacak, Kahramanmaraş'ımızda ki potansiyel cevher insanlar ortaya çıkartılarak bu potansiyel enerjinin kinetik enerjiye dönüşmesi sağlanacaktır. Halkımızın sorunlarının çözümünde Kahramanmaraş Merkez öncelikli olmak üzere Milletvekilime Sorunlarımı Ulaştırıyorum bürosu oluşturulacaktır. Bu büro ve daha sonrasındaki bürolar aktif olarak özellikle gönüllülük esaslı görev yapacak halkın sorunlarını en kısa sürede yerelde çözüme kavuşturulacaktır.”

     

    “ÇİFTÇİLERİMİZİN VE KADINLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

    Kıraç, çiftçilerimizin ve kadınlarımızın sorunlarına önem verdiklerinin de altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü: 

    “Son yıllarda önemi giderek artan sağlıklı beslenmeye yönelik organik tarım vb. uygulamaların İlimiz bazında yaygınlaştırılması için çiftçilerimizle seferberlik başlatılıp, kadınlarımızın girişimciliği teşvik edilerek, desteklerden azami oranda faydalanmaları için öncelikli olarak bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Akabinde de uygulamaya yönelik çalışmalar başlatılacaktır. Yenilenebilir Enerji kaynaklarının başında yer alan güneş enerjisi, rüzgâr enerjisinin kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalara hız verilecek potansiyel alanlar belirlenerek kamu ve özel sektör destekli projelerin hayata geçirilmesi için azami gayret gösterilecektir. Elektrik yerine su gücüyle çalışan pompaların tarımsal alanlarda kullanımının yaygınlaştırılması sağlanacaktır. Disiplinli bir çalışma ve otokontrol denetimi ile yürütülecek bu çalışmalarla mutlu, özgüveni yüksek, üretken bir toplum oluşturularak, em patik yaklaşımla sorunların çözümü çalışmalarımızın temelini oluşturacaktır.  Bu işlemler imece usulüyle sevgi ve saygının maksimum düzeyde gösterilmesi ile yürütülecektir.”

    Kıraç, konuşmasını şöyle tamamladı: Mikro kredilerin yaygın kullanımı sağlanacaktır. Özellikle meşhur Kahramanmaraş kadın el işletmeciliği ve sanatlarının yapımı mikro kredilerle desteklenecek, turizm potansiyelinin de arttırılmasıyla bu ürünlerinde pazarlanma imkânları arttırılacaktır. Siz sevgili gençler ve çok değerli hemşerilerim için hazırlamış olduğum projelerimi hayatiyete geçirebilmek için milletvekili olmak adına desteklerinizi bekliyorum” dedi.  

    Ak parti il gençlik kolları başkanı kemal çay ise Kıraç’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. 

     

    KIRAÇ’TAN, KUYBUYA ZİYARET

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ziraat Yüksek Mühendis Dr. Aşkın Kıraç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’yu, makamında ziyaret etti. 

    Başkan Kuybu, Kendisini makamında ziyaret eden Kıraç’a yapılan bu ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getirerek şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Tüm siyasi parti temsilcileri bizim başımızın tacıdır. Sizde bir bayan milletvekili aday adayı olarak, eminim ki aday gösterildiğiniz takdirde, kadın haklarını mecliste fazlasıyla savunacağınızı, kadınlarımızın sorunlarını çözebileceğinize inanıyorum ve sizin gibi bayan milletvekili aday adayımızın mecliste yerini almasını canı gönülden istiyorum. Ayrıca ziyaretinizden de çok memnun oldum” diye konuştu. 

    KIRAÇ; “GÖNÜLDEN VE YÜREKTEN BAĞLIYIM”

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı ziraat yüksek mühendisi Dr. Aşkın Kıraç, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’yu, makamında ziyaret ederek bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etti. Kıraç, aday adaylığı süresince kendisine destek veren vermeyen herkesi en kalbi duygularımla kucaklıyorum diye sözlerine şunları ekledi: “Siyaset gerçekten emek işi, gönül işi bir insan yaptığı bir işi severek ve isteyerek yaparsa o yaptığı işin mutlaka karşılığını fazlasıyla görür. Ben bir AK Parti sevdalısıyım. Gönülden ve yürekten partime bağlıyım. Belki bu güne kadar işim gereği burada bulunamadım ama gönlüm her daim Kahramanmaraş’ın halkı ve partimle birlikteydi. Yine öyle her zamanda öyle olacaktır. Ben partimi ‘Allah Aşkıyla seviyorum’ ve sevmeye de devam edeceğim. Ben aday olayım ya da olmayayım. Eğer Allah bunu bana nasip ettiyse bir bakmışsınız meclistesiniz, yok nasip etmediyse de biz vekil olamadık diye kabuğumuza çekilmek yok. Yine çalışacağız ama hep çalışacağız. Bu bir nasip kısmet işidir. Allah her şeyin hayırlısını versin. Tabi partimizden aday adayı olan diğer arkadaşlarımızla, kadın kolları teşkilatımızla, genel başkanımız ve Başbakanımızla, yerel yönetimimizle, ilçe başkanlarımız ve gençlik kolları başkanımızla hep birlikte hareket edeceğiz. Bizim partimizde ayrı, gayrı yoktur. Çünkü ne demişte partimizin önderi, kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ bizim hepimiz biriz, biz beraberiz. Nasıl ki Türkiye, Dünyada tekse, bizde AK Parti olarak dünyada tekiz ve dünya durdukça AK Parti bu şekilde kalacak. Burada bizim için önemli olan bu güzel ülkemize ve cennet şehrimize amacımız hizmet etmektir. Önemli olan yüreği hizmet sevdasıyla çarpan insanlarımızın şehrimiz adına güzel hizmetler yapmasıdır. Allah nasip, kısmet ederse sizlerle birlikte, vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için Allah aşkıyla çalışmaktır ”dedi. 

     

    KIRAÇ’IN TÜRKOĞLUNA ZİYARETİ 

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ziraat yüksek mühendisi aşkın Kıraç’ın ikinci durağı Türkoğlu İlçesi oldu.  “Ziyaretlerinde ‘ben yok, 

    Biz varız’ Vurgusunu Yaparak, bu yarışta hizmet için varım” dedi.

     

    Kıraç, ak parti türkoğlu ilçe başkanı mehmet ali şen, kadın kolları ilçe başkanı sebiha akpınar ve gençlik kolları ilçe başkanı mesut imalı ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan kıraç, türkoğlu’nun bir sanayi ilçesi olacağını şehrin ve ilçenin ekonomisine çok büyük katkı sağlayacağını belirtti. Ak parti türkoğlu ilçe başkanı mehmet ali şen, ak parti kahramanmaraş milletvekili aday adayı olan dr. Aşkın kıraç’a başarılar dileyerek destek verdi.

    Türkoğlu ilçesinde yapmış olduğu ziyaretler esnasında Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nar’ı Makamında ziyaret etti. Kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nar; “Umut ederiz ki mecliste birden fazla birçok Bayan Milletvekilimiz olsun. Bayanların olduğu her yer cennettir diyerek Kıraç’a başarılar” diledi. 

    Milletvekili aday adayı Dr. Aşkın Kıraç, ise   “Allah nasip ederse bu görev bana verilirse gece gündüz demeden ülkem ve şehrim için çalışacağım. Yeni Türkiye ve yeni Kahramanmaraş İçin desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu. 

    Bu haber 1494 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum