DEREPAZARINI KİMLER KURTARACAK?

Derepazarı şehrin göbeğinde başlı başına bir semt oluverdi. Derepazarı’nın nüfusu sabahtan akşama kadar çok çok yoğun, taşıtların trafik yoğunluğu fevkalade.

     DEREPAZARINI KİMLER KURTARACAK?
    28 Mart 2020 - 14:32
    Derepazarı çok önemli bir yer gelgelelim idareciler yöneticiler yok, Derepazarını düzenlemekle birinci derecede görevlilerimiz ne iş yaparlar? yada neyin karşılığı çekidüzen vermekten acze düşmektedirler? Anlaşılamamaktadır bir türlü. bu lakaytlığın domates hıyar karşılığı alabileceğini düşünmek dahi tüylerimizi ürpertiyor. Derepazarında kaldırımlar yok, nüfusun hat safha yoğunlukta olduğu görünmekle birlikte,nedir bu vurdumduymazlık düşündürücü doğrusu. Yollara taşmış bu ne gaflet derepazarına TEB in yanından giren sokaktaki dükkanlar kullanım alanları geniş olduğu halde yollara taşmışlar hatta kapatmışlar diyebiliriz.’Ne bu kepazelik’ diyor sokaktaki vatandaşlarımız, vatandaş adına sesimizi duyurmak gazeteci olarak görevimiz…
    Derepazarı mevcut görünümüyle nostaljik bir çarşı olabilir ilgililer feryadımızı duymazlıktan gelirlerse belediye başkanlarına yazarız.
    AK Parti genel başk yard sayın Mahir Ünal’ belediye başkanlarına karışmayınız’ dedi ama her neyse vekilimizi kıracak değiliz o halde komşu belediyelerimizi yardıma davet ederiz bizden söylemesi efendim.
    Nasıl isterseniz…

     
    Bu haber 928 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum