Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Türkoğlu'ndan Destek

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ta, diğer AK Partili belediye başkanları gibi Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamasında bulundu.

    Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Türkoğlu'ndan Destek
    08 Ağustos 2014 - 11:52

    Başkan Okumuş, yaptığı açıklamada “Önümüzdeki pazar günü Türkiye’mizin kaderi olan bir seçime gireceğiz. Bir nevi ülkemizin dönüm noktası olan bir seçimdir. İnşallah ilk turda yüzde 60’lara varan destekle seçeceğiz. Türkiye’mizin yanı sıra hem ilimizin hem de ilçemiz için çok iyi sonuçlar olacaktır” diyerek, şunları söyledi:

     

    “Ülkemiz, 12 yıl boyunca yapılan başarılı çalışmalar sonucu bugünlere geldi dünyada Türkiye söz sahibi ise bu Sn. Başbakanımız sayesinde oldu. İlk defa kendisi için yalnız başına yürüttüğü bir seçim çalışmasıdır bu seçim. Bu da halkımız kendisine gösterdiği sevgi ve muhabbetten kendisinin de 12-13 yıldan beri halkımıza gösterdiği teveccühten dolayı inşallah büyük bir oy potansiyeli Sn. Başbakanımızı cumhurbaşkanı yapacağız. Karşısında 12-13 tane partinin birleştiği sosyalistlerin, komünistlerin, muhafazakârların ve milliyetçilerin bir araya geldiği bir yapıya karşı tek başına mücadele eden arkasında sadece halkın olduğu başbakanı bu millet tekrardan Çankaya’ya çıkaracak. 

     

    Gerçekten Türkiye cumhuriyet tarihinde görmediği yatırımı Sn Başbakanımız sayesinde gördü. Bakanları, teşkilat mensubu arkadaşlarla, belediye başkanı arkadaşları ile milletvekilleri ile bir bütün olarak 2001 de çıktığı yola Türkiye’yi dönüm noktasına taşıyan sivil vesayeti ortadan kaldıran tamamen sivil halkımızın iktidara taşıdığı son seçim olacak bu seçim. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile artık tamamen Türkiye cumhuriyeti tarihinde her türlü darbenin son bulduğu bir seçim olacak. Bundan dolayı da Sn. Cumhurbaşkanımızı büyük bir destekle Türkoğlu ilçemizde desteklememiz gerekiyor. Bu kıvanca hepimizin ortak olması gerekiyor.

     

    Biz de teşkilatımız ve tüm vatandaşlarımız olarak ilçemizde başbakanımıza olan sevgi en son yapmış olduğu mitinge katılan yüzlerce insanlarımızın teveccühünden de belli oldu. Karşımızda bitti dediğimiz resmi üniformalı darbecilerin dışında farklı kimlikte farklı rollere bürünmüş değişik hüviyette insanlar başbakanımıza ve ülkemize değişik darbe girişimleri yapmakta onun için bu darbelerin son buluşması için Türkiye’ deki kişi başına milli gelirin 25 bin, 30 binlere çıkması için faizlerin tek rakamlı kalması için enflasyon un tek rakamlı kalması için Marmaray gibi 3, hava limanı gibi duble yollar gibi dünya çapında projelerin devam etmesi için halkımız Sn. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar güvenmekte ve kazanması noktasında hiçbir vatandaşımızın da şüphesi yok.

     

    Sadece ramazan ayında Müslümanların kalbi olan Mescid-i Aksa’nın olduğu Filistin ve Gazze’de 1800-1900 tane sivil Müslüman’ın şehit edildiği Gazze’de sadece sahip çıkan cumhurbaşkanımızdı. Sadece bu bakış acısı bile cumhurbaşkanı adayımızın ne kadar desteklen noktasında ne kadar haklı olduğunun bir göstergesidir. Bunun için desteklediğimiz aday bizleri dünya da söz sahibi yapacak hem ilçemizi hem ilimizi hem de ülkemizi Avrupa seviyesine çıkaracak bir dünya lideri. Bunun için Türkoğlu belediye başkanı ve ak parti teşkilatı olarak tüm desteğimizi vereceğiz.”

     

    Bu haber 1035 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum