CHP'Lİ ABİDİN KUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Abidin Kul Teşkilat Ziyaretlerine Hız Kesmeden devam ediyor

    CHP'Lİ ABİDİN KUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
    05 Mart 2015 - 10:34

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Abidin Kul Teşkilat Ziyaretlerine Hız Kesmeden devam ediyor Bu Kapsam Partisin Pazarcık, Dulkadiroğlu, onikişubat ve Nurhak İlçe Teşkilatlarını Ziyaret ederek 22 Martta Yapılacak olan Eğilim Yoklaması için Partilerinden destek İstedi.

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Abidin Kul  Av., seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kahramanmaraş'ı karış karış gezen ve halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan   Kul  Ben Kahramanmaraş Sevdalısıyım Kahramanmaraş'a Hizmet Etmek benim Boyun Borcum  gönlüm Kahramanmaraş  için çarptı. K.Maraş'ın  her türlü sorununu, sıkıntısını çok iyi biliyorum. Yıllardır iktidarda olanlar Kahramanmaraş’a ne yazık ki ciddi anlamda hizmet edemediler. Bu nedenle Kahramanmaraş, kan kaybetmeye devam ediyor.  Artık ülkemizde ve ilimizde yaşanan sıkıntılara dur demek için CHP’nin iktidar olma zamanıdır. Rehberim Mustafa Kemal Atatürk’tür. O’nun izinde, onun yolunda ülkeme ve Kahramanmaraş’ıma en iyi hizmetleri yapmak istiyorum. İnşallah 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve Kahramanmaraş için hayırlara vesile olur.

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Abidin Kul CHP’yi tek başına iktidara getireceklerini İfade, Cenabı Allah nasip eder, partim aday gösterir ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerim de oylarıyla beni milletvekili seçip Meclis’e gönderirlerse Kahramanmaraşlı hemşerilerimle birlikte Kahramanmaraş’ın kaderini değiştireceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Şimdiden seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” diye konuştu.

    PAZARCIK ZİYARETİ

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Abidin KUL'un Pazarcık İlçe Teşkilatı ziyareti.

    Pazarcık İlçe Başkanı ŞEVRAN 'Aday Adayı Eğitimci Abidin KUL'a ve ekibine her zaman için kapılarının açık olduğunu ve aday adaylığı yolunda başarı diledi.'

    Pazarcık İlçe teşkilatına yapılan ziyarette büyük ilgi gören KUL ilçe başkanı Veysel ŞEVRAN ve Kadın Kolları Başkanı Mukadder BAYSAL'a destekleri için minnettar olduğunu dile getirdi.

    DULKADİROĞLU ZİYARETİ

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Abidin KUL'un Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Ziyareti.

    Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Av. Barış Antürk Teşkilatına yapılan ziyaretten memnuniyetlerini ve Teşkilatının sorunlarından bahsetti. Aday Adayı olan Eğitimci KUL'a çıktığı bu yolda kendisi ve ekibi adına başarılar diledi.

    ONİKİŞUBAT ZİYARETİ

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Abidin KUL'un 12 Şubat İlçe Teşkilatı ziyaretinden kareler.

    12 Şubat İlçe Teşkilat başkanı Ünal ATEŞ ; 'Sizin gibi değerli bir eğitimcinin aday olması Cumhuriyet Halk Partisi için büyük bir kazançtır. Aday olmanızdan büyük onur ve mutluluk duyduğunu' dile getirdi.

    Bu haber 1052 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum