CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İspir Ekinözü'nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Elbistanlı İnşat Mühendisi Özgür İspir seçim çalışmaları kapsamında Ekinözü ilçesine gitti ve burada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İspir Ekinözü'nde
    07 Mart 2015 - 15:21
     

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı İnşat Mühendisi ve iş adamı Özgür İspir,  7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim için çalışmalarını sürdürüyor. Ön seçim öncesinde hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdüren İspir, Ekinözü ilçesine gitti ve çalışmalarına devam etti.

    Gittiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören İspir, parti içi ön seçim çalışmaları için önce Ekinözü ilçesi CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.  Burada aday adaylığı açıklaması yapan İspir, partililerden ön seçimde destek istedi.

    İlçe teşkilatında parti yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla görüşen Milletvekili aday adayı Özgür İspir, “CHP Türkiye’nin en büyük umududur. Umudun adıdır. Tüm parti teşkilatlarını ziyaret ediyor ve destek talebimizi iletiyoruz.  Nereye gitsem aynı manzarayla karşılaşıyorum. Teşkilatlarımızda büyük bir coşku, kalabalık ve heyecan var. Bu heyecanın önce ön seçime daha sonra Milletvekillerinizi belirleyecek genel seçimlere yansımasını bekliyorum. Halkımızın gereken desteği vereceğine inanıyorum” diye konuştu. 

    Ekinözü ziyareti sırasında Çiftlik, Ambar ve Nergele Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (ÇANDER) ziyaret eden İspir, burada dernek yöneticileriyle bir süre görüştü. Daha sonra ÇAN-DER Cemevi’ne geçen İspir, burada vatandaşlarla görüştü.

    İlçede esnaflarıyla da görüşen Milletvekili aday adayı Özgür İspir, sorunlarını dinledi ve CHP’nin ekonomiyle ilgili planlarını anlattı.

    İspir şu bilgileri paylaştı: “Ekonomide dağınık, güçsüz ve israfçı popülist uygulamalara son vereceğiz. Bu ülkenin insanları işsiz güçsüz ve yaşama aç susuz direnmeye çalışırken, kendimize popülist bir anlayış benimsemeyeceğiz. Amaç dışı edinen tüm kaynakların önüne geçeceğiz.”

     
    Bu haber 921 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum