CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen Yoğun Tempo İle Ziyaretlerine Devam Ediyor

İnan Kesen Seçim Çalışmalarına Aralıksız devam ediyor

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen Yoğun Tempo İle Ziyaretlerine Devam Ediyor
    04 Mart 2015 - 14:10

    Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen Seçim Çalışmalarına Aralıksız devam ediyor Bu Kapsamda Dün Demircilik kahve ziyareti , Demircilik pir sultan Abdal Derneğini ziyaret, Ekinözü ziyareti, Nurhak barış ziyareti ile birlikte  Afşin ilçesinde  köy ziyaretlerinde Bulundu.

    Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Av inan kesen , seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde devam ettiriyor.

    Seçim Çalışmalarına aralıksız devam eden Kesen beraberindekilerle  Ziyaretlerine devam ediyor “Barış ve demokrasi için, sevgi ve kardeşlik için, yeni bir anlayış için desteklerinizi verin birlikte yönetelim” diyerek, CHP üyelerinden 22 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde destek istedi.

    AKP iktidarının 13 yılını geride bıraktığını ancak diğer alanlarda olduğu gibi kırsal alanın da yatırım konusunda geri bırakıldığını belirten  Kesen , “AKP’nin uyguladığı yanlış tarım politikaları nedeniyle köylerimiz boşaldı. Köylerde artık tarım yapılamaz hale geldi. Mazot, benzin, gübre ve diğer girdi ücretleri 13 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak düzeyde arttı. Buna rağmen köylünün ürettiği ürünün değeri ise hep aynı düzeyde. Ürettiği üründen bir şey alamayan çiftçiler çareyi büyük şehirlere göç etmekte buluyor. Tarımda uygulanan neo-liberal politikalar nedeniyle işsizlik oranı da artıyor” dedi.

    Öte yandan ziyaret ettiği köylerin önemli bir kısmının yollarının çamurlu olduğuna da dikkat çeken Kesen , “İktidar hayatın her alanında olduğu gibi kırsal alanda da yandaşı olmayanlara hizmet götürmüyor” ifadelerini kullandı.

    Ziyaret ettiği yerlerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Kesen , 22 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde Ankara’da etkin ve çalışkan bir milletvekili isteyenlerin kendisine oy vermesi gerektiğini dile getirdi. Kesen, “Milletvekili olmam halinde tüm hemşerilerimin Ankara’da kapısı açık bir evi olacak Aynı zamanda Kahramanmaraş'ta bir Danışmanım Görev yapacak diyerek . Yurttaşlarımla birebir görüşmeler yaparak onların sorunlarını çözmek için çalmadık kapı bırakmayacağım. Elitlerin değil halkın milletvekili olacağım” şeklinde konuştu.

    Bu haber 1028 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum