BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CADI KAZANI GİBİ KAYNIYOR !

Muhabirimiz M. Ali Bulduk geçtiğimiz haftayı Büyükşehir Belediyesi’nde nabız yoklayarak geçirdi .

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CADI KAZANI GİBİ KAYNIYOR !
    21 Aralık 2019 - 13:33
    Kendisi muhabirimiz olarak değil de,sokaktaki vatandaş gibi tabandan tavana hemen herkesle yaptığı sohbetler sırasında neler duymadı ki !Genel intiba şöyle: Başkanımız Hayrettin Güngör Bey kibar,disiplinli (birazda fazla), hoşgörülü olmakla beraber hat safa da  terör estiriyor.’ Hayırdır inşallah’ dedim. Hayrı mı var bu işin(?) disiplini getirdi itirazımız yok, kurumsallaşmayı getirdi,buna da amin. Araçlara el koydu buna rağmen kimin eli kimin cebinde, başı bozukluk halen devam ediyor kimin ne yaptığı bilinmiyor diyor ve ilaveten diyor ki her şeye rağmen bu konular Bşb Hayrettin Güngör’ün çözmesi gereken konular olsa da , bu çirkin ve hoş olmayan konuların böylesine gündeme gelmesi başta Türkiye’mizin kaderine damga vuran Adalet ve Kalkınma Partisi başta olmak üzere büyük umutlarla başkan seçtiğimiz değerli bürokrat Hayrettin Güngör beyefendiye de zarar verebileceğinden sakınırız. 
    Halen kaynamakta olan cadı kazanının söndürülmesi başkan beyin uhdesindedir. Kamuoyu başkanımıza güveniyor kanaatimiz odur, diyor.
    NOT; Şehrimizin (ilçelerimiz dahil)yönetimi, trafiğin çarpık düzeni, kaldırımların hoyratça işgali , kaldırımlarda  halı ve oto yıkama rezilliği (ruhsatları kim verdiyse ),yüzlerce temizlik işçisi bulunduğu halde şehrimizin kirliliği , şehrimin açıklandığı kadarıyla 5 trilyona mal olan il dışından gelen herkesin ‘örnek çarşı’ diye hava attığı düzensizlikten, kokudan geçilemeyen DEMİRCİLER ÇARŞISI ‘NIN hatsa faya çıkan özellikle görüntü kirliliği ve vb konuları araştırarak kamuoyuna ve ilgili yetililere arz edeceğiz habercilikte aldığımız kulağımıza gelen haberlere göre şeklindeki haberleri literatürümüzden kaldırıyoruz prensip olarak gezeceğiz göreceği yazacağız.
     
    Bu haber 1472 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum