Bünyamin ŞAKALAR'dan Yeni yıl mesajı

Ak Parti Ekinözü İlçe Başkanı adayı Veteriner Hekim Bünyamin Şakalar yaklaşan yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Gençlerin Türk siyasetinde ki yeri geleceğe olan güveni ve hizmetler noktasında ki düşüncelerini dile getiren İlçe Başkanı Adayı Bünyamin Şakalar 2015 Yılı Barış ve huzurun yılı olmasını diledi.

    Bünyamin ŞAKALAR'dan Yeni yıl mesajı
    29 Aralık 2014 - 13:03

    Ülkemizin dünya nüfusunda önemli yeri bulunan genç nüfus’a sahip olması diğer dünya ülkelerinin dikkatlerini üzerimize toplarken aydın,çağdaş,bilgili,güvenilir,zeki genç nüfusunda ülke yönetiminde yer almasını sağlamak adına Ak Parti Genel Merkezimiz başta sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’un ileri demokrasi anlayışından tüm Dünya’ya ışık tutan Dünya görüşleri partimizin program ve tüzükleri bu mutlu ve kutlu yolda yürümemizin teminatıdır.

    AK Parti Ekinözü İlçe başkanı adayı Bünyamin Şakalar Yeni yılda Göreve Geldikleri zaman gerçekleştireceğimiz projelerimiz için hükümetimizden gerekli desteklerin sağlanması için her zaman olduğu gibi bir ayağımız Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde ve Ankara da olacaktır. İlçemizin yerel hizmetlerinin sağlanması Genel bütçeden yapılacak yatırımların gerçekleşmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız. Sonuçta ilçe bizim bu topraklarda doğduk burada büyüdük doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara hizmet etmekte biz genç kadroların asli görevidir diye düşünüyorum.

    Bu anlam da yeni bir yıla adım atarken önceliğimiz ilçemizin hizmetlere doyurulmasını Ekinözü’nde yaşayan vatandaşlar olarak el birliği gönül birliği dayanışma ve hoş görü içerisinde kalkınmanın ilerlemenin kaçınılmaz olduğu gerçeğini kabul ederek eğer bu güne kadar ilçemiz hizmet alamamışsa bunun bir kader olmadığının düşünülmesini geleceğin ilçemiz için daha güzel günlere vesile olacağının bilinmesini temenni ederek.

    2015 yılının öncelikle ülkemize tüm Dünya’ya huzur barış getirmesini ilçemiz içinde aynı dileklerin temennisiyle daha çok yatırımların gelmesi dileğiyle Ekinözülülere sevgi ve saygılarımı sunarım.

    Bu haber 10924 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum