BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ

Göksun için olmazsa olmaz projelerimizin başında Belediye Hizmet Binası projesi vardır. İhale ve sözleşme süreçlerini tamamlandığımız proje ile inşa edeceğimiz hizmet binasının Göksun’a en az 100 yıl hizmet vereceğine inanıyoruz.

    BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ
    21 Mart 2019 - 08:50

    2014 yılında çalışmalarına başladığımız ve Osmanlı ve Selçuklu mimarisini örnek alarak toplam 7 bin 586 metrekare kapalı alana sahip 3 kat olarak planladığımız belediye hizmet binasını 2015 yılında projelendirdik.

    İhale çalışmalarına başladığımız dönemde 15 Temmuz Hain Darbe girişimi meydana geldi. Bu süreçte kamu binalarının yapımı başbakanlık iznine tabi tutulduğu için projemiz Göksun şartlarına göre çok büyük bulundu ve projeyi 5 bin metrekare olarak revize etmemiz istendi.

    Gerekli revizeyi yapmak suretiyle; yönetim birimlerinden birim servislerine, sergi salonlarından meclis ve toplantı salonlarına, bekleme salonlarından nikâh salonuna, revirinden engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek olan ‘Engelsiz Hayat Ofisi’ne kadar tüm detayları içinde barındıran, girişleri kullanım amacına göre binanın üç cephesine (Doğu cephe vatandaş girişi, Kuzey cephe 7/24 saat çalışan birimlerin girişi ve Güney cephesi makam girişi) dağıtılan hizmet binası projemizin ihale sürecini tamamladık. 22 Kasım tarihinde ihaleyi alan yüklenici firma ile sözleşmemizi imzaladık. 2018 yılı sonunda hizmete sunmayı hedeflediğimiz ve içerisinden Göksu Çayı’nın da geçtiği modern peyzaja sahip bahçesiyle de eşsiz bir güzelliğe sahip olacak Belediye Hizmet Binasının şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

    Bu haber 632 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum