BBP İlçe Başkanı'ndan Erdoğan'a Sert Sözler

BBP Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, Başbakan Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi.

    BBP İlçe Başkanı'ndan Erdoğan'a Sert Sözler
    23 Temmuz 2014 - 12:22

    BBP Kahramanmaraş Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgisi düzenlediği basın toplantısında, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

    Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini açıklayan İlçe Başkanı Kızıldağ: “Tüm bunlar ortadayken hangi yüzle utanmadan, sıkılmadan BBP’den destek bekliyorsunuz? Hangi cüretle BBP’ye hakaret ediyorsun?  Ortada bir ilkesiz arıyorsan önce boynundaki Yahudi tasmasını çıkar öyle konuş.” dedi.

    Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, Filistin, Doğu Türkistan’da Çin, Musul ve Kerkük’te Türkmenlerin katledilmesini nefretle kınadıklarını söyledi.

    “EŞ BAŞKANA CEVABEN ZORUNLU BİR AÇIKLAMA YAPMAMIZ HASIL OLMUŞTUR”

    Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde BBP’den destek göremediği için partiye eleştirilerde bulunduğunu ifade eden Kızıldağ şunları konuştu: “Bundan birkaç gün önce BOP eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili partimizden destek göremeyince ağzından adeta salyalar akarcasına sözlü saldırıda bulunmasından dolayı eş başkana cevaben zorunlu bir açıklama yapmamız hasıl olmuştur. Dost da düşman da çok iyi bilir ki BBP milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için siyasi mücadelesini başlattığı 1993 yılından bu yana, ampulünün fişi hangi Yahudi lobisine bağlı olduğu belli olmayan AKP’nin arkasında baronların, para babalarının, yağcı medya kuruluşlarının, küresel güçlerin olduğunun tam tersine, her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin tarafı olma mesuliyetiyle mecburi bir şuur, mecburi bir irade, mecburi bir ahlak diyerek yola revan olmuş bir inanmışlar hareketidir.”

    “AMPULÜNÜN FİŞİ HANGİ YAHUDİ LOBİSİNE BAĞLI OLDUĞU BELLİ OLMAYAN AKP VE GEÇMİŞ HÜKÜMETLER…”

    AK Partiye yönelik eleştirilerine sert bir şekilde devam eden Kızıldağ şöyle konuştu: “Ampulünün fişi hangi Yahudi lobisine bağlı olduğu belli olmayan AKP ve geçmiş hükümetler yüzde 99’u Müslüman olan milletimizi bir Hıristiyan taassubu, bir ermeni diasporası olan AB’ye Türkiye’yi kim daha iyi teslim eder yarışına girerlerken, AB’ye hayır, Türk İslam Birliğine evet diyen yegâne parti BBP’dir. Kısaca BBP Türk milletinin özüdür, Türk milletinin milli refleksidir. BBP muhteşem bir maziyi daha muhteşem bir maziye bağlayacak olan köprüdür. BBP Türk kültürünün, Türk İslam ülküsünün kalbidir.”

    “O OYUNU BOZARAK SENİ KURTARAN BBP GENEL BAŞKANI MUHSİN YAZICIOĞLU OLMUŞTUR”

    “Tüm bunları ifade ederken BOP eş başkanı BBP’nin ve liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını ağzına alırken destursuz bir şekilde almaması için eş başkana bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum.” diyen BBP Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ sözlerine şu şekilde devam etti: “ Ey Sayın eş başkan, 1996 da mensubu olduğun ve daha sonra ihanet ettiğin Refah Partisi’ni her türlü baskı ve tehdide rağmen 8 milletvekiliyle hükümet yapan BBP Kurucu genel başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıdır, bunu çok iyi bilirsin. 28 Şubat döneminde sen ve etrafındaki rant şebekesi tankların palet gıcırtılarının korkusundan saklanacak delik ararken, göğsünü adeta tanklara siper edercesine namlusunu halkına çeviren tanka asla selam durmam diyen BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu olmuştur, bunu da çok iyi bilirsin. Bilinçli bir şekilde siyasi yasaklı hale getirildiğin dönemde bugün etrafında takla atan rant şebekesi arkadaşların siyasi yasağını kaldıracağız diyen bir takım güçlerle farkına bile varmadan temas kurarak senin kumpasa getirileceğin o oyunu bozarak seni kurtaran BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu olmuştur, bunu da iyi bilirsin. Sana ve etrafındaki rant şebekesi arkadaşlarına verilen 27 nisan e-muhtırası karşısında senin ve arkadaşlarının korkudan gıkı çıkmazken, o muhtırayı yayınlayanlara karşı en sert açıklama BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu olmuştur, bunu da çok iyi bilirsin. 12 Eylül 2010 referandumunda iyi bir sonuçla çıkmanı BBP sağlamıştır bunu da iyi bilirsin.”

    “ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN SEN NE YAPTIN?”

    Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun desteklerine rağmen Başbakan Erdoğan’ın, Yazıcıoğlu’nun helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi karşısında gereken duyarlılığı göstermediğini savunan Kızıldağ şunları dile getirdi: “Peki, ömrünü vatanın ve milletin bekasına, bin yıllık kardeşliğin terkibine adamış şehit Muhsin Yazıcıoğlu için sen ne yaptın? Helikopterin düşürüldüğü saatlerde bilim teknoloji kurumu yaptığı çalışma sonucu belirlenen enkaz yerini niçin aratmadınız.  Arama kurtarmayı engelleyecek mahiyette ‘’Muhsin Yazıcıoğlu bulundu, şuuru açık, hastanemize geliyor.’’ diye açıklama yapan dönemin Kayseri Valisi hakkında mülki müfettişler soruşturma talebinde bulunurken soruşturma iznini vermeyen siz değil misiniz? 130 klasörlük dava dosyasına 5 dakikada takipsizlik kararı veren savcıyı Çorlu’ya başsavcı olarak atayan siz değil misiniz? Takipsizlik kararını bozan Hâkim ve Başsavcıyı pasif görevlere atayarak düz hâkim ve düz savcı yapan siz değil misiniz? Helikopterde olayın aydınlanmasına vesile olacak cihazları sökenleri çıkardığın yargı paketiyle salıveren siz değimlisiniz? “

    “HANGİ CÜRETLE BBP’YE HAKARET EDİYORSUN?  ORTADA BİR İLKESİZ ARIYORSAN ÖNCE…”

    Başbakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vermeyecek kadar iyi tanıdıklarını söyleyen Kızıldağ şu şekilde konuştu: “Tüm bunlar ortadayken hangi yüzle utanmadan, sıkılmadan BBP’den destek bekliyorsunuz? Hangi cüretle BBP’ye hakaret ediyorsun?  Ortada bir ilkesiz arıyorsan önce boynundaki Yahudi tasmasını çıkar öyle konuş. Eğer bir geniş karınlı arıyorsan Efkan Ala’ya, Egemen Bağış’a, Numan Kurtulmuş’a, Süleyman Soylu’ya bak. Garip gurabanın paralarını kutulara dolduran meslektaşlarına bak, milyar dolarlarca para karşılığı iş takibi yapan bakanlarına bak. Paraları sıfırlamaktan yorulan Bilal’le, cari açığın yüzde 15’ni kapatan Ebru’nun partneri Reza Zarrab’a bak. Cumhurbaşkanı seçilmek için her türlü yolu mubah gören eş başkan biz seni sana oy vermeyecek kadar iyi tanıyoruz.”

    “GENEL MERKEZİMİZİN EKMELEDDİN MEHMET İHSANOĞLU’NUN LEHİNE ALMIŞ OLDUĞU KARARA HARFİYEN UYACAĞIZ”

    Seçimlerde Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceklerini kaydeden Kızıldağ: “Bütün bunların hesabını sormak için, hiçbir fitne fesada aldırmadan, yok efendim falanlarla mı bir olacaksınız tahriklerine kapılmadan, parti genel merkezimizin cumhurbaşkanı adayı Sayın Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’nun lehine almış olduğu karara harfiyen uyacağımızı ve desteklerimizle birlikte halkın Cumhurbaşkanını seçmek için çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.” diyerek sözlerini bitirdi. 

    Bu haber 1371 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum