Başkan Güven'den Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Recep Emol’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

    Başkan Güven'den Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret
    12 Ağustos 2014 - 17:25

    Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Emniyet güçlerimiz bizim için çok önemli. Kentteki her vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyorlar. Birlikte çalışarak Afşin’deki huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Emniyet personelimizi sizin nezdiniz de kutluyor size de yeni görevinizde başarılar diliyorum,” dedi.

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol; “Bizim başarımızın arkasındaki destek çok önemli. Geçmişten bildiğimiz kadarıyla da Afşin’de bu destek fazlasıyla mevcut, Belediye Başkanımız Sayın Güven’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    Emniyet Güçlerinin Afşin’deki sorumluluk alanının çok geniş olduğunu belirten Emol; “Huzur ortamının oluşabilmesi için ekiplerimiz sürekli çalışıyor ancak vatandaşın da bu işin destekçisi olması gerekiyor. Çalışma yapabilmemiz ve vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretebilmemiz için yapılan ihbarlar bizim için çok önemli,” ifadelerini kullandı.

    Bu haber 938 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum