Başkan Güngör, "Orta Hasarlıların Sürecini Şubat Sonuna Kadar Tamamlamayı Hedefliyoruz "Orta Hasarlı Binalar Güçlendirilecek...!

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binaların güçlendirilmesi sürecini hızlandırarak şehrin yeniden inşasını ve altyapı iyileştirmelerini planlıyor. Detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

    Başkan Güngör, "Orta Hasarlıların Sürecini Şubat Sonuna Kadar Tamamlamayı Hedefliyoruz "Orta Hasarlı Binalar Güçlendirilecek...!
    06 Ocak 2024 - 16:18

    Başkan Güngör, “Orta Hasarlıların Sürecini Şubat Sonuna Kadar Tamamlamayı Hedefliyoruz ”

    Canlı yayınına katılarak şehirdeki son duruma ilişkin bilgiler aktaran Başkan Güngör, “Orta hasarlı yapılarla ilgili yeni bir süreç başlamış oldu. İlçe belediyelerimize yapılan başvurular alınarak Büyükşehir Belediyemiz tarafından oluşturulan komisyonlarca incelenecek. Güçlendirilebilecek yapıların dosyaları peyderpey ilçe belediyelerine verilecek. Şubat sonuna kadar süreci tamamlamayı hedefliyoruz ” dedi.
     

    Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda tüm alanlarda çalışmalar hızla sürerken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, canlı yayın konuğu olarak şehirdeki son duruma ilişkin bilgiler aktardı. Moderatörlüğünü Kurtuluş Şükür’ün yaptığı programda Başkan Hayrettin Güngörorta hasarlı binaların güçlendirilmesi, zemin etüt çalışmaları, şehir tasarım projesi ve altyapı yenileme projeleri gibi pek çok konuya değindi.


    Bu haber 98 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum