Barbaros Mahallesinde İftar

Geleneksel Hale Gelen İftar Sofralarında Onikişubat Belediyesi Sakinleri Barbaros Mahalle’sinde Buluştu.

    Barbaros Mahallesinde İftar
    17 Temmuz 2014 - 18:57

    Onikişubat Belediyesi Barbaros Mahallesi’nde gerçekleştirdiği  iftar programında  2 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Belediye çalışanlarının tam kadro katıldığı Özel İdare İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki iftar programında, Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunup, tüm İslam Aleminin barış ve huzuru için dualar edildi.

    Hayırsever işadamı Mehmet Akif Gölcü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen davette, Mahçiçek, iftara katılan Barbaros Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

    Onikişubat’ı model ilçe haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Mahçiçek: “Bu gün burada bir ve beraberiz. Aynı sofra etrafında, aynı güzellikleri paylaşarak iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Biz bir hizmet yolculuğuna çıktık. Hedefimiz de model ilçe Onikişubat’ı oluşturmak. İnşallah sizlerin desteğiyle de bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

    Proğramda  hep birlikte dualar edildi. Orta oyunu ve illüzyon gösterilerinin de sahnelendiği etkinlik akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

    Bu haber 1297 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum