ASTSUBAY OLACAKKEN KASİYER OLDU

15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından alınan OHAL kararlarıyla birlikte 31 Temmuz’da askeri okullar kapatıldı. FETÖ’nün darbe kalkışmasının ardından kapatılan okullarda mağdur olan, askerlik hayali suya düşen yüzlerce genç var. Bunlardan biride 23 yaşındaki Turgay K.

    ASTSUBAY OLACAKKEN KASİYER OLDU
    11 Kasım 2016 - 12:58

    Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Turgay mezuniyetine 15 gün kala okulu kapatılınca adeta yıkıldı.  Ne kendisi nede ailesi hiçbir şekilde FETÖ’yle ilişkisi olmadığı halde mağdur olan Turgay yaşadıklarını şöyle anlatıyor;

    Çok zor bir dönem geçirdim. Psikolojim bozuldu. Yaşadıklarım yüzünden unutkanlık sorunu yaşamaya başladım. Okul kapandıktan sonra kendime gelemedim, hala çok kötü hissediyorum. Astsubay olacaktım, kasiyer oldum. Uzun süre iş aradım, bulamadım. Askeri okuldan olduğum için bana iş vermek istemiyorlar şüphe duyuyorlar. Oysa hiçbir suçum yok araştırsınlar mağdurum. Kasiyerlik işini de arkadaşım vasıtasıyla buldum bana kefil oldu. Maddi yönden sıkıntı içindeyim. Öğrenciyken KYK’dan kredi almıştım şimdi krediyi ödemem isteniyor. Oysaki ben okuldan mezun bile olamadım.

    ALLAH FETÖ’NÜN BELASINI VERSİN

    Allah FETÖ’nün belasını versin. Okulun kapanmasının tek sebebi onlar hayatımızı mahvettiler. Allah onların ve onlara yardım edenlerin belasını versin. Dünyam karardı. Tek hayalim Jandarma Astsubay olmaktı. Vatana hizmet etmek istiyordum. Şimdi ne haldeyim. Çok üzülüyorum. Ailemde çok üzgün. Ne yapacağımı bilmiyorum. Devletimizden yardım istiyorum. Lütfen bu mağduriyetimizi giderin.

    Bu haber 864 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum