Ankara'daki Kahramanmaraşlılar İftarda Buluştu

Ankara’daki Kahramanmaraşlılar, Malimüşavir Muhammet Bağrıaçık ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Bilgili’nin organize ettiği iftar proğramında buluştu.

    Ankara'daki Kahramanmaraşlılar İftarda Buluştu
    20 Temmuz 2014 - 16:59

    Muhammet Bağrıaçık’ın Malimüşavirliğini yaptığı  Şirketin tesislerinde gerçekleşen iftar proğramına yaklaşık 80 kişi iştirak ederken İftarın evsahipliğini yapan Muhammet Bağrıaçık ve Faruk bilğilinin misafirlerle tek tek ilğilenmesi göz doldurdu. Davetlilere, Milletvekilleri Mahir Ünal,Nevzat Pakdil ve Sevde Beyazıt'ın çalışmalarından dolayı İftar proğramına katılamadıkları mesajları iletildi.İftar proğramı sonrasında yapılan sohbet organizasyonunda konukların tek tek Kahramanmaraşla ilğili öneri ve görüşleri ele alındı .Hoş sohbet bir ortamda gerçekleşen proğram sonrasında konuklar evsahiplerine tek tek teşekkür ederek,iftardan ve gösterilen alakadan memnuniyetlerini dile getirdiler.
    Evsahibi olan Muhammet Bağrıaçık ve Faruk Bilgili ramazan sonrasında çok daha geniş bir katılımla “Kahramanmaraşlılar Piknikte Buluşuyor” organizasyonunu tertip etmeyi planladıklarını belirttiler.

    Bu haber 1184 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum