ANKARA'DA VATAN PARTİSİ'NE 1354 ÖNCÜ ÜYE OLDU

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından Türkiye Barolar Birliği Konukevi’nde düzenlenen üye katılım töreninde 1354 öncü partiye üye oldu

    ANKARA'DA VATAN PARTİSİ'NE 1354 ÖNCÜ ÜYE OLDU
    09 Mart 2015 - 10:20

    Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından Türkiye Barolar Birliği Konukevi’nde düzenlenen üye katılım töreninde 1354 öncü partiye üye oldu. Üye olan isimler arasında Em. Korg. Ayhan Taş, Em. Hava Plt. Kur. Alb. Mehmet Erkorkmaz ve Em. Alb. Duran Algın gibi askerlerin yanında Yargıtay Onursal Üyeleri Şükrü Özdemir ve Gültekin Nazlıoğlu, Em. Büyükelçi Hamit Osman Olcay ve Prof. Dr. Ufuk Abbasoğlu gibi isimler dikkat çekti. AKP’nin Çamlıhemşin Kadın Kolları Başkanlığı’nı yapmış olan Aysun Güneş de AKP’den istifa ederek Vatan Partisi saflarına katıldı.

    SEÇİM İKİ PARTİ ARASINDA GEÇECEK

    Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk törende yaptığı konuşmada, “Bu seçim iki parti arasında geçecek. Bir tarafta AKP ve bir tarafta Vatan Partisi. 7 Haziran akşamında ise Vatan Partisi iktidar olacak” dedi.

    Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz ise kafalardaki barajın yıkıldığını vurgulayarak, hızla büyük çözümü örgütlediklerini belirtti.

    Yeni üyelere rozetleri takıldıktan sonra tören, marşlarla sona erdi.

    Bu haber 888 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum