ANDIRINLILAR DERNEĞİNDE AHMET KOLUTEK YENİDEN BAŞKAN

İlimizde Eğitim Kültür ve Dayanışma adına faaliyet yürüten Kahramanmaraş Andırınlılar Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneğinin 4.olağan genel kurulunda; Ahmet KOLUTEK 2. Kez güven tazeledi.

    ANDIRINLILAR DERNEĞİNDE AHMET KOLUTEK YENİDEN BAŞKAN
    05 Kasım 2014 - 10:07

    Kalabalık bir katılımın olduğu kongre dernek merkezinde yapıldı. Divan teşekkülünden sonra; kürsüye gelen başkan Ahmet KOLUTEK yaptığı konuşmada bir sivil toplum teşkilatı olarak bizim görevimiz, bir bütün olarak Kahramanmaraş’ımızın ve Akdenizin Karadenizi olan yeşil Andırın’ımızın eğitim ve kültürüne katkı sağlamaktır. Bu çerçevede, 2013 Kasım ayında başlattığımız kütüphanesiz okul kalmasın kampanyasında yaklaşık 12 bin kitabı, Yeşilova, Kastal, Darıovası, Geben, Andırın Merkez’de bulunan okullara Kahramanmaraş Cumhuriyet Ortaokulu ve Gaziantep ilim yayma yurdunda kalan öğrencilerimizle buluşturduk.

    Bazı okullarımızın kütüphane oluşturması için ilk kaynak kitaplarını temin ettik, Kütüphanesi olan okullara kitap desteğinde bulunduk.Bundan sonraki hedefimiz; 2014 yerel seçimlerinden sonra belediyelikleri iptal olan ve atıl vaziyette bekleyen binaların; halkımızın ve Öğrencilerimizin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına arz edilmek üzere büyükşehir belediyesiyle görüşerek fiziksel imkanın sağlandığı takdirde buralara kütüphane kurmak istiyoruz.

    Andırınlı üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını çözmek için Eğitim koordinatörlüğümüz detaylı bir çalışma içindedir. 2015 eğitim yılında bunun ilk semeresini göreceğiz.Bu konuda duyarlı Andırınlı, Kahramanmaraşlı kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Yönetim olarak herkes göreve hazır olarak beklemektedir. Diyerek sözlerini tamamladı

    Kongrede yapılan seçim sonunda, Yönetim, Denetim ve Danışma kurulu şu isimlerden oluştu;

    YÖNETİM KURULU 

    -AHMET KOLUTEK                           -KADİR SALTALI 

    -CEMAL KÜÇÜK                               -SAİT KETEN

    -BÜLENT TECİRLİ                             -ADEM KUNDAKÇI

    -ZEKERİYA TEMİZ                            -AYŞE BAŞDOĞAN

    -MUAMMER ÖKÜZ                          -MEHMET BÜLBÜL 

    -HÜSEYİN GÖK

     

    DENETİM KURULU 

    -ASUMAN YAVUZ                               -ABRDURRAHMAN SALTALI

    -MAKSUT BEKAR

    DANIŞMA KURULU

    -HÜSEYİN TEMİZ                                     -ENVER GÖKŞEN

    -H.İBRAHİM ÇOLAKKADI                     -ZEKERİYA ÇINKIR

    -AHMET TOPAL                                       -KAZIM ÇINAR

    Bu haber 1413 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum