AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aşkın Kıraç'ın, Ak Parti Aşk'ı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı siyasetin sempatik ve gülen yüzü ziraat yüksek mühendis DR. Aşkın Kıraç, genel seçim çalışmalarının ilk ilçe ziyaretini Pazarcık’ta gerçekleştirdi.

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı  Aşkın Kıraç'ın, Ak Parti Aşk'ı
    25 Şubat 2015 - 15:09

    Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı makamında ziyaret eden Milletvekili aday adayı Dr. Aşkın kıraç, “Benim için memleketimin her yeri aynı fakat Pazarcık’ın gönlümde ayrı bir yeri vardır” dedi.

     

    ++++

     

    Yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ise şunları söyledi: “Milletimiz ve ülkemiz adına, kendini hizmete adamış ve AK Parti’ye gönülden bağlı olan Aşkın Kıraç Hanımefendiye çıktığı bu zorlu yolda kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Aslında Kahramanmaraş’tan birden fazla iki, üç tane bayan milletvekili olmasını isterim. Bu gün partimizden 8 tane bayan milletvekili aday adayının bu yarışta bende varım demesi beni ayrıca heyecanlandırdı, Onlardaki bu cesareti ve azmi gördükçe doğrusu, onları kutlamamak elde değil. Yapılacak olan genel seçimlerde, tüm bayan aday adaylarımıza başarılar dilerim. Tabi Aşkın hanımda bunlardan bir tanesi kendisini gönülden ve yürekten kutluyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu seçimde, ‘hedefimiz Kahramanmaraş’tan 8-0 galibiyetle’ çıkmaktır” dedi. 

     

    “PAZARCIK VE BOZDAĞ, FARK’I” 

    Pazarcık halkını, AK Partiyle bütünleştiren, kaynaştıran ve bu konuda çok büyük emeklerin sarf edildiğini belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Aşkın Kıraç, Başkan Bozdağ’ı, hizmetlerinden dolayı tebrik etti. CHP’li eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara’dan, bayrağı alarak, pazarcığın kalesine AK Partinin bayrağını diken Başkan Bozdağ, hakkında ise Kıraç, şunları kaydetti: “Pazarcık Belediyesini CHP’li Başkandan devraldığı günden beri, Bozdağ, ilçede projelerini tek tek hayata geçirerek, eski pazarcık ile yeni pazarcık arasında yüzde 70 yüzde 80 fark yarattı. Partimizin kurucusu sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bozdağ’ı Pazarcık’tan aday göstermesinin ne kadar isabetli ve yerinde bir karar olduğunu da apaçık görmekteyiz. Tabi buda AK Parti farkı. Gösterilen caba ve gayretlerin yanı sıra yapılan çalışmaların verilen hizmet ve emeklerin pazarcık halkının göz ardı etmeyeceği kanaatindeyim. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımı ve ekibini yürekten kutluyor çalışma hayatında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

     

    “YENİ TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

    Kıraç, ziyaretlerinde Pazarcık AK Parti İlçe binasına geçerek, AK Parti İlçe Başkan Mesut Ganidağlı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nermin Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları başkanı Eyüp Can Tankişi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatıyla bir araya gelindi. Burada söz alan Mesut Ganidağlı, “Bayan Milletvekili aday adaylarımızın Partimizde daha da artış göstermesi hem beni hem de teşkilatımızda yer alan bayanlarımızı bir kez daha mutlu etti. Ben buradan tüm aday adaylarımızı ve Aşkın Kıraç Hanımefendiyi, göstermiş olduğu cesaretinden kendisine ve partimize olan özgüveninden dolayı kendisini kutluyorum. Çıktığı bu zorlu yolda kendisine ve güçlü ekibine başarılar diliyorum” dedi.

     

    “DÜNYADA İKİNCİSİ OLMAYAN TEK ŞEHİR”

    AK Parti Pazarcık İlçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelen ve Teşkilatın kendisine samimi, içten davranmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıraç, şöyle konuştu: “Dünyada ikincisi olmayan tek şehir Kahramanmaraş. Benim için şehrimin her yeri cennetten bir parçadır. Keza Pazarcık’ta o parçalardan biridir. Maraş, Pazarcıksız olmaz. Pazarcık, Kahramanmaraşsız olmaz. Çünkü biz bir bütünüz. Bu konu da 2015 seçimlerinin partimizin yeni anayasa yapma konusun da gerekli olan sayısal çoğunluğu vereceğine inandığını vurgu yapan Kıraç, milletin iradesini almaya, çalmaya ve gasp etmeye çalışan paralel yapıya ve, onunla birlikte hareket eden sözde siyasilere ders vereceklerini, bunun da altını altın çizgiyle çizeceklerini sözlerine ekleyerek, bu yüzden ‘yeni Türkiye için var gücümüzle çalışacağız’ ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

    Bu haber 1680 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum