Afşin Kangal Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Terzi Başkan Güven'e Teşekkür Etti

Başkanımız M. Fatih Güven her isteğimizi yerine getiriyor Allah razı olsun.

    Afşin Kangal Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Terzi Başkan Güven'e Teşekkür Etti
    05 Temmuz 2021 - 17:32
    Afşin Kangal mahallesi muhtarı Abdulkadir Terzi mahallesine yaptığı hizmetten dolayı şöyle ifade etti;
    ‘’Belediye Başkanımız Fatih Güven göreve geldiği günden bu yana hizmetini ve yakın alakasını hiç esirgememiştir. En son eskiyen mahallemizin çamur deryasına dönen yollarını kilit parke yaptırarak evlerimizin içerisine kadar giren çamurlar yüzünden azar işitiyorduk kadınlarımızdan, Başkanımız sayesinden hanımlarımız hışmında kurtulduğumuz gibi; tertemiz ayakkabı, tertemiz elbiseler giymeye başladık ve yaz sezonun da nüfus patlaması yaşayan (dışardan gelen misafirlerin de) hayr duası alıyoruz hepsi başkanımıza dua ediyorlar.
    Mahallemizin ara sokaklarını asfalt yapmayı ve uzunluğu 1300 metreyi bulan kanalizasyonumu da yapma sözünü aldık.
     BŞB Başkanımız Hayrettin Güngör’den mahallemiz içerisinde döşenmiş olan kilit parkeden itibaren tanır yoluna kadar sıcak asfalt yapma sözü aldık. Kendisinden Allah razı olsun ‘’ dedi.
    Kangal mahallesinin çamur deryasından kurtulması şerefine muhtar A. Terzi’nin yemek daveti samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Davete mahalle sakinleri başta olmak üzere Belediye Başkanı M. Fatih Güven , AKP Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül, AKP İlçe Başkanı Av. İsmail Safi, AKP Meclis Üyesi Bekir Mert, AKP İlçe Sekreteri Bekir Aytaç, BŞB Fen İşleri Şube Müdürü Yunus Emre Demirar, Fen İşleri Daire Başkanı Cihan Çınar, AKP İlçe Yönetimi Yusuf Aslan ‘ın katılımlarıyla sona erdi.
    Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mahalleden ayrılırken kendisini yolcu eden halka ‘’her ne derdiniz varsa bana gelebilirsiniz, biz sizler için varız ‘’dedi.
     
    Bu haber 544 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum