Adnan Alagözden Büyükşehir'e Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Adnan Alagöz Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

     Adnan Alagözden Büyükşehir'e Ziyaret
    07 Nisan 2015 - 13:43

    Kahramanmaraş’ın bütün takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin hafta sonu özel ziyaretçisini ağırladı.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adnan Alagöz bir dizi ziyaretler kapsamında Kahramanmaraş’ın resmi taraftarlar Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret ederek taraftarların sıkıntılarını dinledi. Taraftarlar ile iç içe olan ve kendisinin de aşırı bir Kahramanmaraş taraftarı olduğunu ifade eden Alagöz, “bende sizlerden biriyim. Yıllardır Maraton Tribününde şehrin takımlarının peşinden koştum. Yağmur çamur demeden 12 Adam olarak tribünlerde yerimi aldım. Sizlerde aynı şekilde takımlarınıza destek vermeye çalışıyorsunuz. Sizin sıkıntılarınızı biliyorum. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanınızdayız. Buraya ziyaretimin sebebi siz taraftarların yanında olduğunu göstermektir. Sizler bu bilincin farkına varmanız. Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç başkanımızın selamını sizlere getirdim. Sizlerin yanındayız” diyerek taraftarlara önemli mesajlar verdi. Ziyaretlerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Adnan Alagöz’e teşekkür eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneğini Başkanı Dursun Özçelik, Biz her şeyin farkındayız ve yanımızda olduğumuzun bilincindeyiz” diyerek teşekkür etti.     

    Bu haber 1009 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum