Adıyaman Kent Konseyi'nden Yaşlılara Ziyaret

Adıyaman Kent konseyi üyeleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle büyükleri ziyaret ederek hayır dualarını aldı, onların tecrübelerini ve hayata dair önerilerini dinledi

    Adıyaman Kent Konseyi'nden Yaşlılara Ziyaret
    23 Mart 2015 - 11:53

    Adıyaman Kent konseyi üyeleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle büyükleri ziyaret ederek hayır dualarını aldı, onların tecrübelerini ve hayata dair önerilerini dinledi.

    Adıyaman eşrafından emekli öğretmen Hacı Demirel’i evinde ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri, Demirel’in ziyaretten duyduğu memnuniyet karşısında duygulu anlar yaşadılar. Başkanı olduğu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinde, 5 cami, 10 Kur’an Kursu yaptırdıklarını belirten Hacı Demirel, camilerin buğday ambarına dönüştüğü günlerden sonra verdikleri mücadeleyi anlattı.

    Daha sonra Maliyeden emekli olan ve evinde hasta yatan Süleyman Karayılan’ı ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri geçmişle geleceğin bağını kuracak sohbet yaptılar. Karayılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken büyükleri ziyaret etmelerinin çok güzel bir şey olduğunu belirtti.

    Kent Konseyi Başkanı H.Sinan Temel, “Bizi bugünlere getiren büyüklerimiz sadece bir dayanağımız değil, aynı zamanda yol gösterenimiz, yolumuzu aydınlatanlarımızdır. Yaşlısına hürmet etmeyen, saygı göstermeyen toplumun geleceği emniyet içinde olamaz.Yaşlılar haftası vesilesi ile gönüllerini ve hayır dualarını almak için Kent Konseyi üyeleri olarak yaşlılarımızı ziyaret ettik. Anlattıklarıyla aydınlandık. Onlara Cenab-ı Allah’tan hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

     

    Bu haber 969 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum