Adem GÜRZ Ekinözü'nde‏

Adem Gürz , "Bu seçimlerde genciyle, yaşlısıyla küskünlükleri bir kenara bırakıp, gece gündüz demeden çalışıp Milliyetçi Hareketi iktidar yapacağız" dedi

    Adem GÜRZ Ekinözü'nde‏
    11 Mart 2015 - 10:07

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Adem Gürz , "Bu seçimlerde genciyle, yaşlısıyla küskünlükleri bir kenara bırakıp, gece gündüz demeden çalışıp Milliyetçi Hareketi iktidar yapacağız" dedi

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz’ün, yürüttüğü başarılı seçim kampanyası kapsamında bu seferki durağı Ekinözü İlçesi oldu Ekinözü İlçesinde Partileri Tarafından coşku ile karşılandı.

     Ekinözü İlçesinde Geniş bir katılımın olduğu Toplantıda Partileri hemde, Vatandaşlar Tarafından Yoğun İlgi Gördü esnaf ziyaretinde bulunan Gürz, esnafların sıkıntılarını dinledi.

    MHP Ekinözü İlçe teşkilatı ile de toplantı yapan Gürz, İlçe Başkanı  Tahsin Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyelerinden ilçe hakkında bilgiler adlı ve seçimde başarıyı elde etmek için istişarede bulundu.

     

    DAVA UĞRUNA CANIMIZI VERİRİZ

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Âdem Gürz Ekinözü İlçesinde Partilerine Yaptığı Konuşmasında Şunları Söyledi Değerli dava arkadaşlarım, çıktığımız bu yolda Milliyetçi Hareket Parti’mize ve şahsıma cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.  Partimizde verilecek bütün görevleri, milliyetçilik davasını Allah davası olarak Gördük biz bu nedenle , seve seve canımızı vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Sırası gelmişken hareketimizin varisi merhum yüce başbuğ Alparslan Türkeş bey olmak üzere, ilk şehidimiz sayın Ruhi Kılıçkıran ve son şehidimiz çok kısa süre önce 20 şubat İzmir Ege Üniversitesi’nde  vatan, bayrak ve  namus için canını veren şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu şefaati ile ilelebet yaşayacak ve davamızın arkasında olacağız.”

     

     

        GÜNBİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

    Bu gün birlik olma zamanı, hepimiz omuz omuza verip, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur diyeceğiz. 12 yıldır ülkemizi bölünme sürecine getiren AKP iktidarına gereken dersi vereceğiz. Bu dersi vermek, her ülkücünün boynunun borcudur. Şimdi çalışma zamanı, birlik zamanı. Yılmadan 7 Haziran’a çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız, her gönüle gireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi devletin başına getireceğiz” diye konuştu.

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Adem Gürz’ün Bir Sözü ile Partide duygu dolu anlara sebep oldu  Milliyetçi Hareketin Başarısı için bin tane adem gürz feda olsun Sözü Partileri tarafından büyük Alkış aldı.

    Daha sonra İse Partileri ile birlikte Öğle yemeğinde sonra Adem Gürz, aynı coşku içerisinde dualar eşliğinde ilçeden uğurlandı.

    Bu haber 1125 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum