Adaylığına Kesin Gözüyle Bakılıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde hız verdi

    Adaylığına Kesin Gözüyle Bakılıyor.
    23 Mart 2015 - 12:46

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde hız verdi.  Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretleri yapan Akıncı vatandaşlarla kucaklaştı.

    7 Haziranda Yapılacak Olan Genel seçimlere adım adım yaklaşırken, siyasetin ateşi de hızla yükseliyor. 7 Nisan’da partilerin aday listeleri YSK’ya teslim edilecek Kamuoyunda bu günlerde ak Parti Milletvekili adayı listesinde olacağına kesin gözüyle bakılan sürpriz isimlerden biri ise İşadamı Arif Saim Akıncı Oldu.  

    Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın En genç aday adayı olan Arif Saim Akıncı, 18 yaşından bu yana İstanbul Avrupa Bölgesinde Ak Parti’nin perde arkasında önemli icraatlardı bulunan, fakat kamuoyundan kendini gizleyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden beri partiye kendini adamış birisi olması ile Dikkatleri Topladı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “gençlerin önünü açmalıyız” söyleminden yola çıkacak olursak en genç aday adayı olan Arif Saim Akıncı’yı çağrıştırması listenin sürprizi olması yönünde düşündürüyor.

    Ankara’da Genel Merkezi Ziyaretin Arkasından Kente Dönen İşadamı Arif Saim Akıncı Gelir Gelmez hemen Kahramanmaraş’ta Esnaf Turuna Çıktı.

    Milletvekili aday adayı Arif Saim Akıncı Kahramanmaraş esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafın düşüncelerini ve fikirlerini çok benimsediklerini söyleyen Akıncı , “ Kahramanmaraş’ımızın İlimizin en önemli dinamikleri esnaftır. Esnafı gelişen, kendisini yenileyen, gelişmelere açık olan, müşterisine itina ile davranan her esnaf bu kent için bir katma değerdir. Bize düşen görev ise esnafın önünü tıkayan kanalları açmak,  Sanayi Kenti olmasından dolayı ilimize yatırımcıları çekerek cazibe merkezi haline getirmek ve Dünya pazarına açılmasını sağlamaktır. Sorun ve sıkıntıları meclise taşıyarak çözüm üretmek vekillerin görevidir.  Esnafın siyasetçilerden beklentileri çoktur. Bu beklentileri gidermek, esnafa faydalı olmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Bunu sadece siyaset arenasında değil de bütün bir hayat akışında sağlamamız gerekir. Geçmiş deneyimlerimiz bize gelecek anlamında bir ışık görevi görüyor. Bu doğrultudan hareketle esnafın her zaman yanında yer alan bir kimlik mevcudiyetimiz ile kendimizi her zaman hazır görüyoruz.” dedi.

    Esnafların, alın teri ve dürüstlük ile kazançlarının peşinde koştuklarını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı, ‘’  Esnafımız, alın teri ve dürüstlükle kazancını sağlıyor. Esnaflarımız ahilik kültürünü de yaşatmaya devam eden, şehrine ve geleneklerine sahip çıkan büyük bir dünyadır. Ekonomimizin yapı taşlarından birisidir dedi.

    Daha Sonra Özel Açıklamalar Yapan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı Şunları Söyledi Daha önce de gerek esnaflar, gerekse haneler arasında gezip varlığımızı duyurup bizde varız dedik. Ancak bunu resimler çekerek medya da paylaşmadık,neden biliyor musunuz?Üzülerek söylemek istiyorum ki,Bu güzel memleketimin insanı artık gülmüyor,sorunları var.!!!

    Biz vekil olmasakta kendimizi memleketimize hizmete adadığımızdan ikinci gezimizde insanların sorunlarını aday adaylığımızın bize vermiş olduğu gücü de arkamıza alarak bi nebze de olsa sorunlarına çözüm bularak tekrar halk arasına girdik ve çok şükür ki biraz da olsa memnuniyetlerini kazandık...Bu Memleketin gerçekten hizmete ihtiyacı var,evet belki cevap gelecek hemen bize bazı yerlerden,gerekli tüm hizmetler yapılıyor diye,burada gerçek hizmet den bahsediyoruz,Kahramanmaraş'ın nüfusu ilçelelerle beraber ortalama 1 milyondur.Bu nüfusun tam anlamıyla neredeyse hepsi AK Partiye Gönül vermiş insanlardır.Ama biz gördük ve şahit olduk ki,kırılmış gönüller var.84 tane aday adayı var şuan da bu adayların hepsi yeri geldi il ve ilçeleri gezdi.Ben de bir aday adayı olarak diyorum ve sesleniyorum ki,gelin bu halkın bu memleketin sorunlarına sadece seçim arefesınde değil her zaman ortak olalım bu şekilde,Sonuçta hepimizin davası ve amacı belli,listeye girecek kişi sayısıda belli.Sloganımız her zaman için devam etsin.ALNIMIZ AK,YOLUMUZ HAK,SEVDAMIZ HALK...!!!

     

    Bu haber 1012 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum