"Adaylığımla Kazanan CHP ve Kahramanmaraş Olacak!"

CHP’li Aday Adayı Av.Eylem Çağraş; Türkiye’nin iyi yönetilemediğini ve geçmişte de bunu gerekli argümanları ortaya koyarak kamuoyuyla paylaştığını ifade etti.

    "Adaylığımla Kazanan CHP ve Kahramanmaraş Olacak!"
    23 Mart 2015 - 11:37

    Genel seçimlere kısa süre kala siyasi hareketliliğin arttığı şu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nde Milletvekili Aday Adayı Avukat Eylem Çağraş kazanmak için aday adayı olmadığını esas amacının kazandırmak olduğunu vurgulayarak; milletvekili olsa da olmasa da Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını katlamak için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

    Amacının Cumhuriyet Halk Partisi’ni  milletle buluşturma ve kucaklaştırma hareketinin startını verebilmek olduğunu belirten CHP’li Aday Adayı Av.Eylem Çağraş; Türkiye’nin iyi yönetilemediğini ve geçmişte de bunu gerekli argümanları ortaya koyarak kamuoyuyla paylaştığını ifade etti.

    Tüm bunların yanı sıra Cumhuriyetin değerlerinin tartışılmaya açıldığını ve Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler edilmeye başlandığını belirten Çağraş ;  Atatürk’ün devrimlerinin bu milletin değerleriyle bir kavgası varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi. Durumun böyle olmadığını ve tam aksine Atatürk’ün devrimleri bu ülkeye, bu devlete sahip çıkma, koruma ve kollama hareketi olduğunu ifade etti.

    Yapmış Olduğu Çalışmalarla Partileri tarafından Yoğun bir ilgi gören Çağraş  “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 7 Haziran’da iktidara yürüyoruz. Seçim sürecinde sokaktaki vatandaşlarımızın da Cumhuriyet Halk Partisi seçim sürecinin farkında olmasını istedik” dedi.

    CHP’nin İktidara geleceğinin en önemli göstergelerinden birini ön seçim kararıyla yaşadıklarını, şimdiden parti içinde demokrasi şölenini olduğunu belirten Y Çağraş  “Örgütlerdeki isteklendirme artmış durumda Yarın Sabah Ön seçim var . Hep birlikte, her gün bir ilçemizde şenlik havasında tüm aday adayı arkadaşlarımızla kendimizi ve örgütümüzü anlatmaya çalıştık, Şimdi yarın sabah Yapılacak olan ön seçimde Üyelerimizden destek istiyoruz” diyerek konuştu.

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eylem Çağraş  Kahramanmaraş İl Binasında Düzenlen Toplantıda Diğer Aday Adayları ile Görüşüp Başarılar dileyerek Bizler Partimizin İktidarı için Yolla Çıktık dedi. 

    Bu haber 1087 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum