Aday Adayı Fehmi Kiraz Yoğun Tempo İle Çalışıyor

MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, partisinin Ekinözü, Afşin, Elbistan ve Göksun İlçe Teşkilatlarını ve Ülküm İşçileri derneklerini ve Esnafları ziyaret etti.

    Aday Adayı Fehmi Kiraz Yoğun Tempo İle Çalışıyor
    12 Mart 2015 - 09:18 - Güncelleme: 12 Mart 2015 - 09:50

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fehmi Kiraz Sabah İlk Ziyaretine Ekinözü İlçesi İle Başladı Ekinözü İlçe Başkanlığında Teşkilat Başkanı Tahsin Çiçek ve Partileri Tarafından Mehter Takımı Müziği Eşliğinde Karşılandı.

    Daha Sonra Afşin İlçesine Geçen MHP Milletvekili Aday Adayı Fehmi Kiraz İlçe Başkanı Ersal Koç’un Cenaze nedeni İle Katılmadığı Toplantıda Partiler ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız Tarafından Karşılandı.

    MHP Afşin İlçe Binasında Katılımcılara Konuşan Kiraz ülke sorunları ve yerel gündeme ilişkin olarak değerlendirme yapan Kiraz, Elbistan-Afşin bölgesine tarımsal anlamda çok büyük katkı sunacak Organize Seracılık Sanayi Bölgesi projesini anlattı.

    Afşin İlçe Başkanlığı Ziyaretinden sonra Ülküm İşçileri Derneği Afşin şubesi başkanı keramettin Erdoğan Ziyaret ederek ardından ise Yoldan geçen Vatandaşlarla Konuşan Kiraz Vatandaşlarla Toklaşarak Sıkıntılarını dinledi ve Çözüm Yollarını Konuştu.

    Eski Esence Belediye Başkanı Ali Özkan’ı da İş Yerinde Ziyaret etti.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, partisinin Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.  7 Haziran 2015 genel seçimlerine doğru geriye sayım sürerken, siyasi partilerdeki hareketlilik günden güne artıyor. Seçimler öncesinde yoğunluk yaşanan partilerden biri olan MHP’den aday adaylığını açıklayan Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, partisinin Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Kiraz, burada MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şube Başkanı İbrahim Çil, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve partililer tarafından misafir edildi.

    Ziyarette bir açıklama yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, aday adaylarının kaliteli ve değerli isimlerden oluştuğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Türkiye’nin zor ve karanlık günler yaşadığını savunan Demir, Kahramanmaraş’ın MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Devlet bölünme aşamasına gelmiş. Teröre verilen tavizler ne yazık ki tavan yapmış durumda. Bize ve size olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu MHP’nin iktidara yürüyeceğinin, ayak seslerinin işaretidir” dedi.

    MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Fehmi Kiraz ise, Kahramanmaraş ve Elbistan-Afşin bölgesinin geleceği adına çok büyük önem arz eden projelerinin bulunduğunu kaydetti.

    Kiraz, “Türkiye zor günlerden geçiyor. Zor ve son dönemeç bu seçim. Ekonomide, siyasette, iç ve dış politikada sıkıntılar var. İktidar bu sıkıntıları daha da büyütüyor, sorunları azaltmak yerine büyütmeye çalışıyor, adeta yangına benzin döküyor. Ne yazık ki ülke kutuplaşmaya doğru gidiyor. Çoluk çocuklarımız geleceğinden endişe duyuyor, hepimiz de kaygılıyız.  Geleceğimiz ipotek altında. Üniter devlet konusunda sıkıntı had safhada. MHP olarak iktidar olduğunuzda, Güneydoğu halkıyla barış imzalayıp, onlara sahip çıkacağız. 7 Haziran günü de bu yıkım hükümetinden kurtulmak için sandık başına gideceğiz” diye konuştu.

    Elbistan-Afşin bölgesinde Organize Seracılık Sanayi Bölgesi gibi tarımla ilgili üç büyük projesinden de örnekler veren Kiraz, Kahramanmaraş’ı sahipsiz bırakmayacaklarını vurguladı. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi adına ne varsa, iktidar olduklarında hayata geçireceklerini ifade eden Kiraz,

    “Aday adaylığımı açıklamadan önce, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile görüştüm, projelerimi takdim ettim. Kendisi de bu projelerimi açıklamamı söyledi. Bu projeler bölgemiz adına çok önemlidir. Ben listeye girsem de girmesem de bu projeler aday olan ya da seçilen arkadaşlarımız tarafından uygulanacaktır. Elbistan ve Afşin’e Organize Seracılık Sanayi Bölgesi’ni kuracağız. Sonuna kadar bu projeyi takip edeceğiz. Bölgemizdeki termik santrallerdeki su buharından faydalanarak 5 bin dekarlık bir alanda sera alanı oluşturacağız. Hepsi yan yana olacak. Sıcaklık ortamını sağladığımızda yılda 3 ürün elde edebiliriz. Sadece domates yetiştirsek bile dekara 25-30 ton arası ürün elde edebiliriz. Bu yılın verilerine göre bu da çiftçilerimize çok büyük bir gelir demek. Ayrıca bu seralarda da istihdam alanı oluşturacağız. Seracılık Sanayi Bölgemizde ek tesislerle birlikte yöremize çok ciddi ekonomik katkı sağlayacağız.

    MHP gümbür gümbür geliyor. Kahramanmaraş’ın yükselen sesi MHP olacaktır. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum” ifadesini kullandı.

     Partisin Göksun İlçe Teşkilatını Ziyaret eden Kiraz Burada MHP Göksun İlçe Başkanı Galip Bal ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Milletvekili Aday Adayı Cuma Çakmak Tarafından Karşılandı.

    Göksun İlçesinde Kiraz, hükümetin herkesi etkisiz hale getirmeye çalıştığını vurgulayarak, "Ülkenin o kadar çok sorunu var ki, AKP döneminde her şey tersine döndü" dedi.

              MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fehmi Kiraz tarım anlamında yapacaklarını anlattı. Kahramanmaraş’ın Bölgesi o kadar bir Güzel Konumdaki 4 Bölgenin Ortasında; su zenginliyi bakımından, Kahramanmaraş su zenginliyi bakımından bırakın Türkiye’de birinci olmasını,  Dünyada ikinci şehir olmayı bile hak ediyor. Ama yatırımlara bakıyoruz hiç yapılmamış dedi.

             Milliyetçi Hareket Partisi olarak tarımla ilgili  3 tane büyük projesi olduğunu ifade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Fehmi Kiraz;  Bunlardan bir tanesi organize hayvancılık. Türkoğlu, Pazarcık ve Göksun ilçelerinde 10’ar Bin  Büyükbaş Hayvan Ahırları, Sanayi şeklinde  vatandaşlara Hibe olarak vereceklerini,  Bir çiftçiye  5 Hayvan düşecek,  bu Toplamda 30 bin hayvan olduğu zaman 6 bin kişiye iş imkanı olacak. Üst birlik şeklinde denetlenecek ve tarım Bakanlığına bağlı olacak diyerek,  Göksun İlçesinde bu projeyi hayata geçireceklerini İfade etti.

    Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce Ziyareti ile son buldu. 

    Bu haber 1142 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum